HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS ROADTRIPDet ble en super impulsiv roadtrip på oss i dag og jeg elsker sånne påfunn! Elsker roadtrips og hater turister som må ligge i 45 km/t  MIDT i veien og ikke ha evnen til å skjønne at det går faktisk an`å kjøre ut til siden for å slippe den milelange køen (som ligger på fløyta de fleste) forbi....det finnes ferger her i dette landet, som kanskje andre vil rekke!!!!! Jeg bjeffet til de på ferjekaia, litt på tysk, litt på norsk og masse på engelsk! Og den snille fergemannen forsto tegninga, så han slapp oss på land FØR "I`m German and I don`t know how to drive a car-bilen" Tross turister som ikke kan kjøre så har vi kosa oss glugg i hjæl!

Trygt fremme ved location var det total fred i kropp og sjel noen timer og glemt var alle herrens irriterende turister! Hyggelig selskap, grilling og marsmellows hjelper mot alt - til og med tullinger i trafikken !

Mer kommer i morgen, nå venter en etterlengtet dusj også sengen! 

Dagens litt illsinte og superhappy 182 cm: (Jeg kan faktisk bli skikkelig forbanna  - når jeg har en god grunn til det!) 

Acne star shoes // Five Units jeans // Acne t-shirt // H&M jacket // Acne scarf // Michael Kors bag.

Ingen kommentarer

Iselin Renée

13.06.2013 kl.09:17

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits