HelenSaevikFashionBlog »

DAGENS TIPS: MINE MAKE-UP FAVORITTER

Jeg har fått en del mail om jeg kan tipse dere om hvilken makeup jeg bruker, så her kommer litt tips om noen av mine favoritter. 

Til hverdags liker jeg å bruke en lett foundation, og Dior`s Nude BB har blitt min hverdagsfavoritt. Den gir masse pleie og fukt i tillegg til et lett dekkende resultat. Denne kremen gir et friskt utseende og du ser ikke "sminket" ut med denne. Pluss at disse produktene inneholder solfaktor! Denne er også perfekt for menn som liker å se litt freshe ut. Det er ikke uvanlig at menn bruker makeup produkter, og noen av mine favoritter har jeg blitt tipset av menn. Hurra :) 

Til photoshoot og anledninger som krever litt mer makeup er det Dior Sculpt som er soleklar favoritt. Denne passer for deg som ønsker en foundation som dekker perfekt. Den sitter hele dagen og natten om du skal rangle ;) Et godt tips er å bruke blush i kinnene, da Dior Sculpt dekker så godt (jeg bruker Dior`s paradise duo her - men gleder meg stort også til cremeblushene kommer denne uken, jeg har nedtelling) De er multifunctions og fungerer like godt i kinnene som på leppene, eller som øyenskygge effekt. 

Jeg er avhengig av englelakk (neglelakk) og min favorittlakk er Dior, sitter veldig godt , gir god dekkevne med bare et stødig strøk og liker at kosten/børsten er tykk, pluss at det kommer hele tiden nye freshe farger som jeg faller pladask for. Jeg hører flere som sier at "neglelakk sitter aldri på mine negler..." Og jeg spør om de bruker topcoat og basecoat... Ingen bruker topcoat av de jeg hører har problemer med å få englelakken til å sitte. Prøv basecoat og topcoat, så får du et helt annet reultat som varer lenge, faktisk så lenge at du blir lei fargen.

Topcoat er blank og kommer som lakk eller gelelakk. Jeg velger Dior`s gelelakk, da den gir en tykkere nagl og veldig fin effekt. Masse glans og en slitesterk overflate. 

For et mer intenst blikk kan du bruke kajal på våtlinjen, jeg bruker Dior`s vannfaste sorte kajal og er veldig fornøyd med den. Og øyenbrynene formes og fargelegges ved hjelp av Anastasia produktene. Beste øyenbrynkittet jeg noen gang har prøvd!

Gloss og lebestift er lyserosa i min samling og favorittene akkurat nå finner du på eget innlegg HER

Håper dere finner deres favoritter i alle produktene det finnes å velge i.

 

Gleder er til for å deles :) 

 

 

 

Ingen kommentarer

Takk for gode råd! Har lenge lett etter neglelakker som holder godt. Tror jeg må prøve en fra Dior!

Helensaevik.blogg.no

03.06.2013 kl.21:30

annakornelia: Bare hyggelig :) Gleder og kjekke produkter/tips må deles :) Prøv en Dior lakk og topcoat eller gelecoaten, jeg gleder meg til den nye kolleksjonen er i butikk ! :) Masse fine farger IGJEN :D

CrispyRed

03.06.2013 kl.22:14

Takk får tipset!! :D

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits