HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS REBEL OUTFIT






















Rebelsk og full av leven! Vi er et godt team, fotografen & moi ;) Om det er de hullete buksene eller Jimmy Choo Rebel`en vet jeg ikke. Kanskje en kombinasjon!? Men jeg føler meg akkurat passe Rebel i dette antrekket ;) 

Dagens antrekk ble iallefall hæler høyere enn himmelen, ("higher the heels, the closer to God!" ) // Met RIPPED jeans fra Overvåg salget i fjor sommer // FWSS "Friend crush" bluse // Jimmy Choo veske,modell "Rebel" it is - for sure! 

Happy Rebel`ish sunday! Jeg spiller Eggum `en og nyter en fin søndagskveld - elsker søndager, elsker Eggum`en! 

 

Jeg har fått en del spørsmål om hvem som tar bildene på bloggen min og det er veldig hyggelig at dere liker bildene - det er min kjære ektemann, bestevenn og crazy partner in crime som tar alle outfit bilder :) 

 

Ingen kommentarer

lindahaukaas

02.06.2013 kl.22:43

Du er flott dame! :)

Sunniva fra Nord

02.06.2013 kl.23:00

Og du får det til å funke - som vanlig!;-)Elsker at bildene av deg er så "levende" - det vises godt at kjemien mellom fotograf og modell er på topp, mihi ;-p Og jeg vil ha håret ditt, altså!

Håper den kommende uka di blir fin! Klemklem <3

Iselin Renée

03.06.2013 kl.10:05

Kjempe fine bilder :)

Trude

03.06.2013 kl.23:18

Utroilg fresh farger på skjorta og shorts er faktisk litt kult - så kjekt at du skriver ulike stylingmåter. Ble inspirert:-)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits