HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS STYLEKrystaller, nagler, camo og ull!

Disse hælene har jeg vært på nippet til å kaste flere ganger! Tror  jeg betalte 100,- for de i en restekorg hos Bianco for ca 100 år siden.

Superglad for at de fikk være i garderoben! Rocker perfekt opp camobuksen fra Five Units og min favoritt "Skappelgenser" fra mamma - spesialbestilling fra kusinene "tett på to meter", med innsving i livet og noe smalere ermer - we love it!

Jeg gjør meg klar til årets største bursdagsfeiring for Maria Isabell, hun har fått lov å invitere hele klassen + noen venninner utenom... mamsen har svettebråt og teller 40 glade barn på morgendagens liste. Kjære himmelske fader la det bli sol og oppholdsvær i morgen er du snill??? Da lover jeg å ikke be om så mye annet på mange dager altså! 

Ønsker dere alle en fin lørdag :) 

 

 

Ingen kommentarer

Rosabobble - This is my life!

25.05.2013 kl.18:53

Ja de skoene skal du være glad du ikke kastet!!:)

Lykke til med 40 barn på bursdag! Hjelp!!! Hehe:)

Helensaevik.blogg.no

25.05.2013 kl.19:45

Rosabobble: Hei vakre venn :) Ja jeg er veldig glad jeg ikke kastet de, men etter å ha gått i de i noen minutter, så kom jeg på hvorfor de ikke har blitt brukt, haha ;))
Kan du tenke deg morgendagen ? Hahaha :D Men det ser lovende ut, det er meldt strålende sol og vi skal koke pølser til krampa tar oss :D

Fortsatt god helg din vei og god klem <3

Rosabobble - This is my life!

25.05.2013 kl.22:08

Hehehe.. ja sånn er det! Har desverre noen av de jeg også... men blir de kastet da? Nope!! Hahah!!

Takk å lov for gnagsårplaster!!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits