HelenSaevikFashionBlog »

WELL HELLO JIMMY CHOOOm det ble jubel i hjemmet da min kjære kom hjem fra Aberdeen med denne godteposen ? Oh I tell You YES!!!! 

Snille snille mannen min overrasket meg til tusen med en lekker sak fra selveste Jimmy Choo - it`s freakin` Jimmy Choo juhuuuuuuuu:) Fättär ni glädjen? 

Gratulerer masse til Danmark med Grand Prix seieren i natt, veldig fortjent! Så moro vi hadde det i stua, paljetter og grammmpriiii er aldri feil. Jeg synes det er en altfor lang og kjedelig prosess frem til selve kvelden, men når den endelig er her, ja da er jeg i musikkhimmelen noen timer! Vår vakre Margareth Berger leverte fantastisk og jeg mener hun fortjente å komme foran Azerbaijan... som var rett og slett ganske så kjedelig.  Men Italia? Oh heaven is a place in Malmø.... Mr. Marco Mengoni hadde ikke engang måtte synge for å få min stemme, han kunne bare stått der og tatt seg ut. Holy, jeg legger han i kategorien "en krysning av min elskede og Elvis!"

Well, med min elskede, Elvis og Mr. Mengoni i tankene, så gjør jeg meg klar til stor familiemiddag - gleder meg til dessert på verandaen, ja og middagen også selvsagt! 

Ønsker dere en fin søndag så lenge og tusen hjertelig takk til mail som har kommet denne uken, jeg er dypt rørt og veldig takknemmelig.... det er tid for "Helen med hjerte i hånden" igjen kjenner jeg - og kanskje et "Helen sier ting hun ikke bør si" også.... God søndag dere, ta vare på hverandre <3 

 

Ingen kommentarer

majaamundsens

19.05.2013 kl.20:56

lucky you! :- D

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits