HelenSaevikFashionBlog »

PINK KIND OF PIMPED

Ja, så var det meg og noe rosa! Så fornøyd med min nye gloss fra Dior OG mine nye converse. Siden jeg ikke har converse på beina (enda) så pimper jeg nøkkelringen min heller, rosa sådan. I pink I love it ;) Glossen finner du hos vakre Siri på Parfymelle (utallige vakre rosa nyanser å velge mellom) og den lille mini-conversen finner du på Kappahl. 

Dagens go`låt finner dere HER - hørte den for første gang på radioen her en kveld og den har gått non-stop siden, kun byttet ut med nasjonalsangen og marsjer i går ;) 

Ønsker dere alle en fin lørdag og god helg. Jeg gleder meg til å være sammen med glade kollegaer på jobb i dag, kjenner jeg oss rett så blir det mye latter og mange glade kunder i dag også - og nyheter er der også garantert kommet inn døren siden sist jeg var på jobb - jippilørdag :) 

Dagens antrekk og snapshots kommer - stay tuned and stay happy, of course!

 

 

 

Ingen kommentarer

CrispyRed

18.05.2013 kl.10:13

FINT :D

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits