HelenSaevikFashionBlog »

JA VI ELSKER DETTE LANDET - DEL 2

17. mai for meg er korpsmusikk, norske flagg, frihet og glede, fine bunader og flotte dresser, glade mennesker, familie og venner, iskrem, leker, iskrem, bløtkake, kaffi, gnagsår, hes stemme etter utallige "Hipp hipp hurraaaaa" og sist men ikke minst GLADE BARN! Jeg elsker 17.mai!

Jeg skal jo innrømme at jeg er akkurat passe stressa før vi drar ut døren, for å ikke snakke om kvelden før når jeg har utsatt og utsatt stryking av bunadskjorter... men kaoset er ganske komplett i det vi ser at vi har litt dårlig tid og jeg har ennå ikke fått på meg mansjettknappene - hvert eneste år. Jeg skylder på at det er bunadskjorten... den må på i siste sekund før vi går ut døren, så den ikke blir krøllete. Men vi rekker toget, med akkurat passe god margin i år også, kjenner at jeg savner å spille på kornetten min (etter 17 år i skolekorpset, så ligger det i blodet!) men nøyer meg med å rope HIPP-HIPP-HURRAAAA omkapp med barna - OG mamma! Det er noe helt eget med denne dagen, alle er feststemte, også så fine da! Intet plagg i verden, ikke en gang den vakreste brudekjole kan måle seg med en flott bunad!

Håper dere alle har hatt en nydelig dag, vår ble veldig fin, for både store og små. Superstolt tante er jeg også, til både blodstantebarn og bonustantebarn. JK & H - jeg er så stolt av dere! Tantehjertet ble rørt til tårer - som vanlig ;) <3 

Bli med på en liten del av vår feiring :)

Kjekke karer i dress, check! 

Gamle kunster er nesten glemt, men bare nesten :) 

Forventingsfulle og glade solstrålene våre  <3 

Mine søte bonustantebarn :) 

Og den fineste bunaden, sunnmørsbunaden. Gi meg en bunad og en kornett, så er 17.mai komplett - ja også en is eller ti ;) 

Minner om at all kopiering av bilder er forbudt og vil bli anmeldt. No copying. 

(Alle rettigheter til bildene: C.S.H , T.S.N , S.V  & helensaevik fashion )

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits