HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS OMG
 Jippiiii så KJEKT vi har hatt det i dag :) Startet dagen med bestevenner på Nina`s cafe - nydelig lunch og kaffi, beste selskapet og mye latter hos oss apekattene, ikke sant M? ;) Tid for alvor og tårer ble det også ved fars grav, før vi avsluttet dagen hos verdens beste mor, vi sang Jim Reeves tre eller fire-stemt, spiste altfor mye kake (!) og både lo og gråt. Familie og venner, for en rikdom! Nå er det hurramegrundt med bunadsskjorter og stryking (tar meg ett glass vin til strykingen, da T og jeg fant ut for flere år siden at å stryke bunadskjorte er 1000 ganger lettere med vin og god musikk. Til natten kommer min kjære hjem også og jeg hører rykter om at det venter en fin gave på meg, "hæææærlighet" som Gudrun hadde sagt, dette er 16.mai`sin det! 

Ønsker dere alle en kjempefin 17.mai i morgen, meg kan dere følge på Instagram om dere ønsker. Gratulerer med dagen, Norge - spis så mye is og pølser dere bare orker, men husk å få med dere talene også og hva dagen vår egentlig handler om :) 

Jippiklem! 

 

Ja også var det dagens OMG: 

Acne trøder // Five Units leatherpants // Cubus sweather // Michael Kors bag // Acne scarf. 

På armen fine fra So B exclusive // Kappahl // Juvelen og Dyrberg/Kern. 

 

NÅ: JIPPIKLEM! 

Ingen kommentarer

Veronica

16.05.2013 kl.20:23

Ønsker deg en fin 17.Mai :D

Renate

16.05.2013 kl.21:53

Så tøft antrekk :)

M

17.05.2013 kl.09:15

M seier: Utan apekattar stoppar Noreg. Gratulere med dagen :)

slankerinna

17.05.2013 kl.14:11

Tøft antrekk,også må jeg si jeg elsket det nye header bildet ditt,det var råflott!

Helensaevik.blogg.no

17.05.2013 kl.23:06

M: Heilt einige - den sej ej AMEN til :) Hurra for fedrelandet, for apekatter som oss og for iskrem :))) Håpe du he hatt en kjempefine dag, goklem!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits