HelenSaevikFashionBlog »

TRUE LOVE

 

Jeg har startet dagen med disse fine videoene. Håper du tar deg tid til å tenke over din kjærlighetshistorie i dag, jeg skal spørre mor om hun kan være så snill å fortelle meg om den dagen hun og far møtte hverandre. 

En spesiell dag i dag, en dag for ettertanke og savn, takknemlighet og kjærlighet... Det er fars bursdag og det blir rart å tilbringe den ved graven hans, ikke i stuen hvor mor alltid har pyntet med fine 17.mai lys og servietter. Så rart det var å kjøre forbi hjemmet i dag og ikke se flagget hilse gratulerer med dagen... Heldigvis kommer min elskede hjem fra havet i kveld og jeg gleder meg til å holde rundt han igjen, si at jeg elsker han og takke for at han kom hjem til oss denne gangen også. Det er ingen selvfølge, hverken livet eller kjærligheten. Vi må aldri ta noe for gitt.

Jeg håper mine barnebarn kommer til meg og spør meg om våres kjærlighetshistorie en vakker dag, da skal jeg fortelle de om den gangen jeg og min bestevenninne var ute og drakk te.... og om mannen med de hvite hanskene, det nydelige smilet og de varme øynene. Den fineste kjærlighetshistorien jeg vet om - vår kjærlighetshistorie <3  

Gjør noe fint i dag, for  noen du er glad i, si til din elskede at du elsker og hvorfor du elsker. Kanskje vi glemmer de små, men viktige tingene i hverdagen. De små tingene som virkelig betyr noe :) Ønsker dere alle en fin dag, ta vare på hverandre OG kjærligheten. 

Ekte kjærlighet - det finnes ingenting større... Størst av alt er kjærligheten <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits