HelenSaevikFashionBlog »

SUCH A BEAUTIFUL DAY TO REMEMBER

Hvilken nydelig fridag er ikke dette :) Til alle jeg har møtt på min vei i dag, tusen tusen takk for energipåfyll i massevis! Jeg startet dagen i barnehagen med verdens beste tanter, to kopper kaffi og koselig morgenstund, barn som lager fine smykker til mamma`ene sine, forhåpningene og gleden i øynene, kaffi i kroppen og kjekke damer rundt bordet. Herlighet jeg kommer til å savne denne gjengen i massevis! Dagens 182 cm med ekte glede ble Acne rider shoes // Five Units leatherpants // Cubus t-shirt // Michael Kors Hamilton tote og en tur innom Lindex, Kappahl og Cubus resulterte i noen 10,- kupp av noen tøffe armbånd. Ekte sunnmøring som jeg er så ELSKER jeg å komme over sånne kupp ;) 

En pust i bakken på koselige Nina`s cafè i hjertet av Fosnavåg. De har supergod kaffi også er det så koselig å sitte her å se på livet som suser forbi i gatene. Jeg har all verdens med tid der jeg sitter og veldig koselig å komme i prat med menneskene her. Vi burde bli flinkere til å smile til hverandre og ikke være så redde for å slå av en prat - hurra for alle de glade menneskene som jeg møtte i dag, glade utadvendte mennesker som smiler fra hjertet! Gode ord om bloggen varmer mer enn jeg kan forklare, tusen tusen takk <3 Min lønn er dager som dette, medmennesker som synes jeg kan være til glede og inspirasjon, DERE er min inspirasjon <3 

Atmosfæren her på Nina`s cafe er litt magisk faktisk :) True words! "....and You must never be afraid to dream a little bigger!" Fineste - størst av alt er kjærligheten! 

Favoritt-trødene just nu må også få sin spalteplass ;) Acne low rider - almost too cool for school! 

Impuls visitt innom yndlingsdamene mine på Saxett resulterer i en god klipp og påfyll av nye hårprodukter - jeg har allerede lagt min elsk (sjekk instagram og dagens frisyre;) på den nye "taming creme" fra KMS - la det være sagt, jeg ser alt annet enn tam ut på de bildene, men kremen er ganske enkelt suveren til mitt hår, glansfullt, roer ned friss og gir perfekt hold samtidig som håret fortsatt ser smooth ut. Gleder meg til å teste ut shampoo og balsam også - og ikke minst oljen - jeg hører rykter om at flere har byttet ut moroccanoilen til fordel for denne nyheten - så jepp, dette skal prøves :) 

Og på vei hjem MÅ vi stoppe å forevige at våren faktisk er her! Spring is so in the air - elsker våren, jorden våkner til live igjen og det gjør jammen jeg også :) Stopp opp litt og se deg rundt, nyt synet av grønne trær, hør fuglene hvor fint de synger, nyt mai-lukten og smil - det har jeg tenkt å fortsette å gjøre :) 

Dagens go`låt finner dere her - denne har gått på repeat i bilen i dag! Nå danser vi oss ut døren på kaffibesøk - dagen er ennå ung - og det skal sies at det er jeg også... hører perfekt gjør jeg også ... well, den må forklares... min bedre halvdel har nemlig klaget over lengre tid at jeg hører dårlig, jeg siterer : "Helen, du burde få deg høreapparat! Du kunne jo om ikke annet bruke det hjemme?!?" Til opplysning ble hørselen sjekket i går av sakkyndige og den er helt perfekto , hihihii , love You lots my handsome Mr. "Muml"  ;) ;)  

Ingen kommentarer

Renate

14.05.2013 kl.20:16

Pent antrekk :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits