HelenSaevikFashionBlog »

APRIL FAVORITTER

Number uno favorite er blomsterbukse OG skjorte fra FWSS. Gjerne begge deler på èn gang! 

Acne boyfriendjeans og rosa jetset bag er også klare favoritter fra april! For å ikke snakke om kuppet av en paljettgenser - tusen takk Marceldama :) Denne genseren skal kombineres til skinnbuksa fra Five Units OG boyfriendjeans - hele våren og sommeren. Jippi hvilken glede :)) 

Og to fine kjoler sniker seg også inn på favoritt listen for april. Hvitt er i vinden denne våren og sommeren, gjerne hvitt på hvitt. Supertrendy! 

Over: Kjole fra Acne, elsker disse kjolene som har åpen rygg. Under: Den fineste kjolen fra FWSS, kombineres med bomberjacket eller skinnjakke. Dress den ned med denimjakke. Denne kjolen blir en skatt for barnebarna å ta frem. Den har noe helt eget vintage over seg. 

Mai favoritter? Jeg kan med hånden på hjertet si allerede at det blir garantert skinnbuksa fra Five Units og "Mette-Marit" bomberjakken fra FWSS ;) 

Nå gjør vi oss klar til en koselig søndag i konfirmasjon, gleder meg til å samles igjen og kjenner jeg oss rett så er det et enormt kakebord denne gangen også! Vi sunnmøringer KAN kake ;) Og helst bruker vi koldtbordtallerkener som kakefat ;) 

Hopper i kjolen og hælene. Fin søndag dere :) Ciao! 

 

Ingen kommentarer

Renate

12.05.2013 kl.16:57

Herlige antrekk :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits