HelenSaevikFashionBlog »

JUST NU & DAGENS TIPS

Just nu kom lange-meg på at jeg har lite tid i morgen og jeg har jobb liggende som jeg ikke har fått unna - *den følelsen*... Men med go`musikken på, litt godt i glasset og total ro i topplokket, så går det meste - iallefall for nattugler som meg ;) Godt det er søndag i morgen! Jeg har foresten hatt en meget effektiv dag etter at jeg kom hjem fra feriehuset, jeg har ryddet og sortert hele "bomberommet" - aka kle/sminkerommet mitt ;) Nå er det klart for garasjesalg så det holder, klær, sko, vesker, you name it skal selges, byttes, gis bort. Når jeg først var i gang tok jeg et realt "dive" ned i makeup`en min og tok en skikkelig helgavask av makeup-børster. Jeg har hatt en plan om å gjøre dette lenge, men å holde på med shampoo og tusen remedier har blitt utsatt og utsatt. Men Siri tipset meg her om dagen - takk og lov! Denne geniale lille rakkeren fra Dior er ganske enkelt perfekt for rengjøring av makeup-børstene. Meget effektivt! Elsker alt som er effektivt - tommel opp! 

Det du trenger er et håndkle, noen kleenex, makeup-børstene dine og selvfølgelig "Dior Backstage brushes". To pump i kleenexen og rull børstene dine noen omganger i papiret. Voila! Helt rene OG sterile makeup-koster igjen! Fantastisk!!!! Gjort på en-to-tre og klare til bruk da de tørker mye raskere enn sist gang jeg holdt på meg dette! Takk og lov for Dior og Siri sier bare jeg :) Du vil bli overrasket over hvor mye farge som faktisk ligger inne i kostene dine.... Og for å ikke snakke om bakterier! Men nå er de gullige og sterile. Hello fresh brushes AND skin!

Når vi først var i gang på klerommet i dag, ble det lækkings av negler og bare jentekos :) Jentene ELSKER å være her inne, snoke i mamma`s skatter, vesker, makeup, sko... kan tro de gleder seg til de blir bare liiiitt større så de kan låne! Lillemor fikk Minnie Mus og Hello Kitty negler, Mariamor fikk blomsternegler. Mamsen derimot fikk en neglesykdom ser det ut som... Jeg skulle prøve noe nytt (ikke dip and soon die) og det le fjernet innen fem minutt... Nå derimot er neglene mine fine "Dior tu-tu" med en liten sølvsak,  9+1 er i vinden igjen ;) 

Som jeg sa... neglesykdom. Sånn ble det... i fem små minutt ;) 

Her har du Dior rakkeren - takk og lov for denne! EFFEKTIV TIL TUSEN! Og prisen er bare 180,- ganske enkelt FANTASTISK :) Dior-jubel! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits