HelenSaevikFashionBlog »

DIOR "BIRD OF PARADISE" MAKEUP TIPS & TRIKS

Et lite Dior castle! Lunch shopping hos vakre Siri på Parfymelle Blåhuset er aldri feil :) Jeg fant den fineste lebestiften, solpudder og blush two in one, den sprekeste ROSA blush børsten - den er perfeksjon på høyt niva og hvem blir vel ikke glad av å starte dagen med en fargeklatt som dette, roser i kinn, ja takk :) Skal tipse dere litt om dette med solpudder, blush og highlighter. 

Fättar ni glädjen? Herlighet, jeg som elsker rosa, dette er bare til å smile av :) 

Den fine børsten har form for å legge perfekt blush, ekstra pluss? Den kjennes som silkepoter mot huden :) Dobbelpluss at den er rosa selvfølgelig ;) 

Så litt tips og triks, det er jo et hav av produkter å velge mellom. Jeg kan love deg at Dior skuffer aldri, fantastisk kvalitet, duften av produktene er N.Y.D.E.L.I.G også kommer de i fin innpakning. Vi snakket om det på jobb her om dagen, hvor glade vi er i fine flasker og krukker. Jeg har et fint speilfat på badet, og der setter jeg mine favoritt ansiktsprodukter, kremer og parfymer. Skal dele bilde med dere senere. Dekorativt og fint. 

Blush! La oss ta det fra begynnelsen. Blush er ofte rosa, fersken eller rødaktig i fargen, dette er det samme som det mange omtaler som rouge. Blush skal du legge på eplekinnene, det er trekanten/det høyeste partiet som kommer frem på kinnet ditt når du smiler. Bruk denne kosten som er perfekt størrelse for å legge blush riktig. Er kosten for liten er det vanskligere å få et fint resultat og kan ende opp som to "prikker" på eplekinnene. Blush`en skal du forsiktig børste bakover mot øret, men stopp før øret, blush skal "smelte sammen" med solpudderet i en fin og usynlig overgang. 

Solpudder! Skal aldri legges "PÅ" selve kinnbeina, men UNDER kinnbeina - dette er den naturlige "svokken" under kinnbeinet ditt, noen drar inn kinnet mot munnen (lager gullfisk trut) og legger solpudder. Legges fra øret (ikke helt inn til hårfestet) og frem mot nesen/munnen. Da får du en naturlig skyggelegging i ansiktet som gjør at ansiktet vil virke yngre og "tynnere". Husk at mørke farger forminsker og lyse farger fremhever. 

Solpudder kan du også legge under haken for å forminske dobbelhaken som de aller fleste av oss har, meg selv inkludert. Husk alltid å dra foundationen din nedover haken og mot halsen og bak mot ørene, ikke la det bli bråstopp på haken, da lager du deg selv en større dobbelhake. Du kan også legge en lett touch med solpudder på nesetippen og pannen, dette gir et naturlig uttrykk av solkysset hud. 

Highlighter! Disse foretrekker jeg i pudderform, men det er smak og behag. Highlighter i pudderform er ofte lys lys rosa/fersken og har shimmer i seg. Superfint å legge PÅ kinnbeina, og opp mot tinningen (i tinningen legger jeg mørkere skygge - se video lenger ned på siden) Dette gir ansiktet et løft og leker med lyset dersom det er litt shimmer i den. Pass på at du ikke legger highlighter helt opp til smilerynkene, da vil du fremheve rynkene. 

Highlighter er også veldig fint å legge rett under øyenbrynet og i øyekroken inn mot nesen. Dette vil gi øynene ett mer åpent uttrykk og et klarere blikk. 

Det finnes tusen flere tips og triks for å fremheve og forminske, men vi tar det litt etter litt :) 

Min favoritt denne sommeren blir Dior`s"paradise duo" - perfekt kombo av blush og solpudder i ett og samme fine etui. 

Fant også en veldig enkel og kjekk rens for makeupbørstene mine, en perfekt BB krem fra Dior og en fin rosa lett lebestift med mye gloss i som jeg gleder meg til å dele med dere - stay tuned and stay happy, prøv deg litt frem med highlighter, blush og solpudder, øvelse gjør mester. Husk hele tiden at mørke farger forminsker og lyse farger fremhever. 

Og du kan mer enn gjerne bruke shimmer selv om du har passert 40, alt med måte :) 

Legger ved en makeup video av Wayne Goss, en av mine favoritter, han viser step by step hvor enkelt det faktisk er å trylle med makeup. Du finner videoen HER . Klikk deg også inn på flere av videoene om du ønsker det. Have fun :) 

 

Nå løper jeg straks ut døren for en liten impuls ferie. Følg meg på Instagram for oppdateringer om du ønsker. Fin torsdag til hver eneste en av dere <3 

 

 

Ingen kommentarer

karina

09.05.2013 kl.18:36

Kommer til å bruke disse tipsene fremmover, kunne en del av de fra før da, men takk <3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits