HelenSaevikFashionBlog »

LEATHER & FLOWERS OUTFIT

For en vanvittig moro dag gårsdagen var - ja i dag også, for all del, men i går var jeg en lynvisitt i himmelriket - aka smugtittet på våren 2014 hos Fall Winter Spring Summer (FWSS) og selvsagt Michael Kors! Herremiiiin her var det mye eyecandy..... Jeg kan ikke røpe alt enda, men gleder meg som en unge til å dele bilder med dere :) 

Gårsdagen var iallefall magisk, startet dagen med vin på Vigra, i godt selskap - sommerstemning i hovedstaden, O`la laaaa, nytelse fra ende til annen. Fikk rett og slett syden-følelse, så varmt var det. Hyggelige møter med hyggelige mennesker, jeg kosa meg rett og slett glugg i hjæl! 

Nå er det en liten ferie foran meg og den skal nytes. Sist jeg ropte høyt at jeg hadde ferie ble det en av de mest hektiske ukene hittil i år, så klok av skade skal jeg ikke rope for høyt denne gangen ;) 

Gårsdagens 182 cm med rein glede: Michael Kors pumps, Five Units baggy skinnbukser, blomsterblusen fra FWSS, Raybans på nesen og Louis Vuitton`en måtte pent hvile i veska pga varmen! På halsen mitt fine smykke designet av Cecilie Engelstad. Michael Kors Hamilton armcandy - jeg har dilla på sølv igjen as we speak (om noen dager har jeg sikkert gulldilla igjen ;) 

Håper dere har hatt en fin dag, jeg drømmer fortsatt om Michael Kors skinnjakka.... hjelpes som jeg gleder meg til den kommer i butikken!!!! 

 

Ingen kommentarer

rtael

12.05.2013 kl.19:10

HOT! Leather pants + pumps ;)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits