HelenSaevikFashionBlog »

MONDAY KIND OF SPARKLE

Jeg har dilla på sølv igjen, så hendene glitrer i ekte og uekte saker. Her er alt fra 10,- skatter fra H&M til fine gaver. Godt og blandet. Har du fine ringer med steiner liggende kan du bare snu steinen på ringen inn i hånden, voila, ny ring. 

Otazu smykket fikk hvile til fordel for mitt nye favorittsmykke fra Cecilie Engelstad i kveld - jepp vi har spist nydelige kaker i kveld også, i godt lag. Alltid kjekt å samles! 

Nå skal det pakkes ferdig til morgendagen, det blir en fin dag for både store og små. Jeg legger meg snart til ladding - mobil av check, blogg logget av straks check, dører låst check, stearinlys tent check, vin i glasset check, rød as we speak - de sier det er godt for turbohjerter ;)

Håper alle har hatt en fin dag - jeg har iallefall kosa meg. Tusen takk til gjengen rundt kakebordet i kveld, setter så stor pris på dere alle, så godt å le så tårene triller <3 

Fineste sangen i dag er DENNE - oooohhh den som hadde fått sitte å jam`et med Bono......... Litt som Elvis du Bono, faktisk ;) 

Nå læddings! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

ida helene jølstadengen

07.05.2013 kl.15:57

hjerte ringen var kjempe søt :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits