HelenSaevikFashionBlog »

DAGENS TIPS OG GÅRSDAGENS FINE

Det er ikke uten grunn at alle elsker Eight Hour repair salven fra Elisabeth Arden. Den reparer det aller meste, genial til sprukne lepper, munnsår, myggstikk, er du solbrent lindrer den også, den fungerer til og med som den aller mest effektive kvise-killeren! Jeg har alltid denne lille rakkeren i veska. Min lille bestevenn faktisk. 

Gårsdagens fine kjole var Marc Cain, i dyp navy, kombinert med blått Louis Vuitton skjerf i kirken. Til middagen ble det Otazu smykker og skjerfet fikk hvile. Veske Chanel og nudefargede pumps fra Michael Kors på beina. (Tips til lekre pumps sammen med denne kjolen: Michael Kors navy lakkpumps 899,- )

Nå skal tusen klær legges sammen (jeg hater å legge sammen klær, hater! Handkle og alt det der er helt ok, men sokker.... hvem i dette hjemmet spiser sokker? Det hjelper litt om jeg setter på høy musikk...litt!) så skal det ryddes og shines i hjemmet etter en hektisk, men veldig moro helg. I morgen setter jeg kursen mot tigerstaden og gleder meg som en unge!!! Følg meg på Instagram og blogg for oppdateringer i morgen - bli med på tur og et lite hint? His name is Kors, Michael Kors ;) 

Kjolen finnes i butikken hos oss nå, kun 1 stk igjen i navy.  (Skjerfet og vesken finnes ikke i butikk.)

Fin mandag så lenge dere, jeg starter på klehaugen.... kanskje en kaffi først når jeg tenker meg om ;) 

 

 

Ingen kommentarer

Emilie-Therese ¢¾

06.05.2013 kl.11:34

Håper du får en super dag og en fantastisk uke! : ) < 3

karina

06.05.2013 kl.23:23

Det var en syyyykt fin veske <3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits