HelenSaevikFashionBlog »

MED MAMMA-HJERTET I HÅNDEN

Jeg deler vanligvis ikke bilder av barna våre på blogg, men i dag har jeg så lyst å dele noen magiske øyeblikk og TAKKE verdens aller beste barnehagetanter og onkel "Natåni!" Jeg er så rørt og så stolt over å ha tilhørt dere i så mange år. Tenk at en mamma og pappa skal få være så trygge for jentene sine. Jeg kan senke skuldre og konsentrere meg om jobb, vite at jenta vår er helt trygg hos dere. Det er en rikdom det, å ha så gode bonustanter! 

Dere har alltid hatt et fang ledig, en hånd å holde i, et smil, en trøstende hånd som stryker varsomt bort tårene dersom det blir knall og fall. Dere har tatt de med ut i skog og mark, i fjære og på fjelltopper som ikke engang mamsen har besteget. Dere har funnet skatter i hver en krik og krok, laget de vakreste morsdag, farsdag, bursdag og julegaver. Små kunstverk som varmer et mammahjerte mer enn ord kan forklare. 

Dere har med den største selvfølge skapt magi for barna mine, hver eneste barnehagedag. Så mange gode minner dere har skapt sammen. Tilsammen 8 prinsessebursdager har dere gitt oss, dere har laget prinsessekruner og heist flagget til topps - til ære for våre små skatter. Jeg er så inderlig rørt, og så utrolig takknemmelig.

Tenk at nå går det mot slutten av vårt aller siste barnehageår... jeg må innrømme at jeg tørker tårer og kjenner at jeg kunne født ti barn til om jeg fikk ha dere med på laget. For det er veldig vemodig å skulle avslutte et så vakkert kapittel i livet.

Jeg kan huske vi gråt da minstemor skulle flytte ned til storeavdelingen. Oppe på Tusseladden hadde minstemor et helt spesiellt forhold til Jo-junn, Jo-junn var til og med fast inventar i kveldsbønnen. Og det har blitt flere vakre Jo-junn-hjerter for oss. Hver eneste en av dere har en helt spesiell plass i hjertene til Maria, Milla, mamma og pappa.  Og jeg tør ikke tenke på hvor mange tårer det blir den dagen vi takker for oss, for godt. Dere må ha meg unnskyldt, på forhånd - jeg kommer til å grine "the ugly crying!" Men vit at det er tårer av kjærlighet, respekt og takknemmelighet. 

I hjertet mitt bærer jeg en kjærlighet for dere som er uendelig. Jeg har så stor respekt for dere! Dere er ikke betalte med penger dere, kjære snille tantene våre. 

Tusen hjertelig takk, for prinsessebursdager, hverdager, fersk bakst, nydelige gaver, turer både hit og dit. Tusen takk for omsorg, kjærlighet, trygghet, trøst og latter.

Mest av alt; Tusen hjertelig takk, fra bunnen av mitt mammahjerte, for alt dere har lært jentene mine. Jeg føler meg som en veldig rik mamma på grunn av dere <3 

 

Hjerteklem fra stolt rosaruss-og-barnehagemamma <3 

 

 

(Minner om at all kopiering av bilder er forbudt og vil bli anmeldt. No copying)

 

Ingen kommentarer

JunePune

30.04.2013 kl.21:49

Jeg har også fått hjem en stor rosaruss i dag.. :) Kjenner jeg både gruer meg og gleder meg til skolehverdagen inntar heimen..

Gunn U. Remøy

01.05.2013 kl.10:14

Nydeli skreve! :))

Thea bjynte der inne i 2001, samtidi som Troll-Lia blei en såkalt naturbhg, me kun to avd.

Jonas bjynde der i 2004, same året so d vart 4 avd. Begge to ELSKA bhg sin!!!

Jonas bjynde når Thea bjynde i 1.klasse, so d va liksom greit, MEN når Jonas slutta i 2008... Grøne gru, korr fælt!! Når han snakka om kjekke ting i si fortid e ofte bhg involvert <3

Når Sanne skolde bjynde i bhg i januar 2012, so va d ingen tvil om kaffår en bhg vi skolde velge!

Jonas hadde klikka om vi hadde velgt annaleis...hehehe... Han skal på tombola i Lia ;)

Troll-Lia e verdens beste! Kjekke, omsorgsfulle tante me godt humør :) Å som du sei; proppfulle av små & store opplevelsa både ute & inne! Mammahjerte renne over støtt å stadi <3

Sanne skal flytte ned ette sommaren...., men he heldivis nokre år igjen i bhg :)))

Lykke til i 1.klasse! 1. skuledag e en relativ tøff dag d me, fårr ei mamma.. hehe..

Hanne

01.05.2013 kl.11:28

Nå måtte jeg gråte en skvett! Så vakkert skrevet!! Å lese dette gjorde at jeg gruer meg litt mindre til mine 2 småjenter skal begynne i barnehage om noen få måneder...håper vi får en like flott opplevelse av det som dere! :)

Sunniva fra Nord

01.05.2013 kl.15:00

For et fint innlegg dedikert til barnehagetantene/onklene! Du vet å sette ord på ting, du;-)

Og du? G.R.A.T.U.L.E.R.E.R. så meget med dagen din i dag, vakre vesen <3 Håper den er finfin og at alt står bra til på Sunnmøre!

STOR klem fra nord :-¤

Bente

01.05.2013 kl.21:38

Så vakkert skrive om barnehagen og dei som jobbar der! Som lærar for komande barnehagelærarar kunne eg tenkje meg å lese opp dette for dei, for å gi dei eit bilde på kva arbeidet i barnehagen handlar om. Heldige barn og foreldre i denne barnehagen :-)

Helensaevik.blogg.no

04.05.2013 kl.08:12

Bente: Heia Bente :)
Tusen takk for hyggelig tilbakemld. Du kan gjerne bruke denne teksten i ditt arbeid (ikke bildene), det er bare hyggelig! En flott jobb du også gjør som lærer. Dere er virkelig ikke betalte med penger dere <3
God klem

Helensaevik.blogg.no

04.05.2013 kl.08:13

Sunniva fra Nord: Sunshine mi i Nord :)) <3 Tusen tusen takk! Håper vi kanskje sees i sommer!!! Rop ut dersom du vender nesen nedover - kaffi! Stor klem tilbake :)

Helensaevik.blogg.no

04.05.2013 kl.08:14

Tusen takk alle <3 God klem!

Bente

07.05.2013 kl.20:25

Takk for at eg får bruke teksta, og eg skal sjølvsagt ikkje bruke bilda :-)

Helensaevik.blogg.no

08.05.2013 kl.17:12

Bente: Bere kjekt Bente :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits