HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS MULTIFUNCTION CHANEL


Chanel bag // Epilogue leatherjacket // Acne t-shirt // Five Units jeans // Acne star shoes // Ray Bans sunglasses // So B by Børre Olsen necklace.

Den fine Chanel skatten kan like gjerne brukes som veske eller makeup bag, altfor fin til å bare stå på pynt, så idag fikk den lufta seg litt igjen :) Nå skal utallige bilder redigeres og gjøres klar til facebook siden vår og blogg. Alltid moro foran kamera, og alltid mange timers arbeid i ettertid - men gøy er det :) 

I skrivende stund står "God kveld Norge" på, og jeg har en stk skarp tunge å dele ut: Elin Ørjasæter: Ta deg en bolle er u snill! Å kalle Agnes Kittelsen for "trashy"? Du burde skamme deg Ørjasæter, rett og slett skamme deg. 

Well well, dagens blomst går iallefall til dama på Mestergrønn i dag, smilende og blid, elsker å møte mennesker som er som henne, gir meg lyst å handle mange flere blomster <3 

Ingen kommentarer

Rosabobble - This is my life!

27.04.2013 kl.22:16

Så fint!!

Positive og glade mennesker er magisk!!:)

Helensaevik.blogg.no

04.05.2013 kl.08:26

Rosabobble: Hei vakre :) Har du hatt problemer med din blogg? Her har min vært helt kokos, men nå ser det ut til at det nesten er i orden, puh!
Hjertens takk, er så enig med deg, positive mennesker elsker vi - takk for at DU er så positiv og sprer så mye glede <3

God helg og god klem :))

Rosabobble - This is my life!

05.05.2013 kl.19:51

Var et par dager designet var helt på bærtur... Alt var på feil plass og jeg fikk ikek fikset det... men pluttselig var alt på plass igjen:) hehe:)

Tusen takk for det søta:)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits