HelenSaevikFashionBlog »

DAGENS INSPIRASJON & NATTENS GO`LÅTER

rihanna-really-ripped-boyfriend-jeans-JT-2

Jeg har tråkket rundt i mine Acne boyfriend jeans en stund og jubler over at dette er den store trenden denne våren og sommeren, disse buksene brukes til både fest og hverdags, det kommer an på tilbehøret. Jippifølelse! (Jeg spurte t.o.m mamma og pappa om de synest jeg kledde meg som en opprørsk tenåring, men det var tommel opp fra de også - dobbel jippifølelse!! (Jentene våre, de synes mamma er akkurat passe kul og akkurat passe gal som klipper ekstra hull i buksene sine... snakke meg om dobbelt moral når mamma har gitt klar beskjed om at å klippe i klær, det er strengt forbudt, utenom når det er karneval!)  Min favoritt-inspo er garantert Rihanna! En ting er mer sikkert enn amen i kjærka: Den buksa OG strømpene under skal jeg kopiere til gangs! 

Jepp, det er helt ok å kle seg i hullete oversized jeans denne sesongen, de gjør det i Hollywood og da synes jeg det er på sin plass å lage litt "Hollywood" her hjemme også;) Jeg kjører på, i morgen er det hullete boyfriendjeans på jobb, kombinert med en enkel t-shirt fra Acne og pumps fra Michael Kors. Total diggings og total comfort! Synes du det er litt skummelt, så kan du starte litt forsiktig med litt hull her og der, men husk: hull i nærheten av skrittet og rumpa er "no-no!" Det skal være classy, ikke trashy! 

In desperate hurry hurry hurry? Da add`er jeg denne fine limited edition vesken fra Karen Millen, noen flotte Rodrigo Otazu smykker and I`m so good to go - til hvilket som helst party. Kanskje ikke på middag hos Kongen når jeg tenker meg om.... som om det skulle skje... jaja, man skal aldri si aldri har jeg lært meg! Nei, nok tull, nå skal jeg snart (!?) ta natt og glede meg til glade timer på jobb sammen med verdens beste kollegaer og kunder - det blir en artig dag i morgen, jeg sverger :))  

Pst! Buksen min finner dere hos oss i butikken nå - og til halv pris. Vi elsker salg :) 

HAPPY FREAKIN`WEEKEND - JEG HAR EN UTROLIG ARTIG TING PÅ TIMEPLANEN I MORGEN, MEN KAN IKKE RØPE DEN HELT ENDA - FØLG MED FOR UPDATES PÅ INSTAGRAM @HELENSAEVIK Under finner dere litt inspirasjon til hvordan dere kan bruke boyfriend buksa - dress den opp eller ned, have fun - but make sure to wear it with class!

Under: Bilde fra tidligere blogginnlegg på helensaevik fashion.

Under: Også en favoritt! Copycat på hele antrekket ligger klart i garderoben allerede, hurra :) 

Fortsatt noen timer til denne kjella tar natt ser jeg... 4 timers kake i ovnen til morgendagens festlige lag - hjelpes det blir en kanondag ;) Inntil kaken er ferdig spiller jeg Pink og synger av hjertens lyst - takk og lov at jentene har fått det inn med morsmelka at mamsen, hun elsker å synge "Pink" ;) 

Og DENNE go`låta! Glemmer ALDRI da den flotte norsk-amerikaneren og respekterte kapteinen Mr.Lindgaas (60) og lille meg sang denne i Seattle WA. Det var strawberry daiquiri med KREM hele natten og vi sang til solen nesten sto opp, men før solen sto opp inviterte han hele familien opp i åsen til sitt hjem - "The sunrise is beyond beautiful from my house!" Jepp, vi dro opp i åsen, i hans flotte Cadillac og fikk se den vakreste soloppgangen ever i Edmonds, Seattle. Magisk øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme - også lignet han på Elvis  <3

REST IN PEACE, CAPTAIN LINGAAS <3 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

20.04.2013 kl.01:06

Ti hi....:)))))))))) Du mangla berre skona :))))<333

Helensaevik.blogg.no

20.04.2013 kl.01:18

Anonym: Hahaha :))))) synst ej seeeer mej i 15 cm`a ;D tett på to meter vart plutselig looongt over to meter ;)))) LOVE YOU!!!!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits