HelenSaevikFashionBlog »

TUESDAY KIND OF GLAM

Da har hurtigruta gått forbi kjøkkenvinduet, jeg har fått i meg to kopper kaffi og marmorkake til frokost og oppdatert meg på yndlingsbloggene mine. Høres det glamorøst ut? Nåja.... jeg skal love dere at det er ikke mye glam over hverken meg eller hjemmet, så jeg skrur opp yndlingsmusikken, strammer hestehalen så pass at rynkene dras litt bakover, og tar fatt på hjemmet som trenger seg en real overhaling, her skal det vaskes klær, støv skal tørkes, gulv.... egentlig burde jeg vaske vinduene også, men det skal få vente! Ikke mye glam her nei, men kosær seg gjør`a - og go`musikken akkurat nå er A-HA! 

Hverdags-glam? Det kan være så mangt, akkurat nå er det å danse som om jeg aldri skulle få danse igjen, langkosten forvandles lett til en mic og marlborostemmen fungerer helt passe fint på morgenkvisten. Ønsker dere en fin dag, med eller uten støvfilla og langkosten :) 

 

Ingen kommentarer

kristinerosok

09.04.2013 kl.11:40

Ha en kjempefin dag! :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits