HelenSaevikFashionBlog »

OH THOSE BOYFRIEND-JEANS!

 

Jeg har dilla dilla tuppeduppedilla på en litt rocka stil om dagen! Baggy bukser, enkle t-shirts, denim on denim OG boyfriend jeans - ja jeg vet at generasjonene over meg helst skulle ønske at vi "ungdommen" (er man ungdom når man har passert 30?) kledde oss i litt andre jeans enn dette, men dette er mitt lille opprør. Den ordentlige jenta har slått seg heeelt på vranga og trosser både kulde og ladylike kleskoden.

Her er det hullete jeans som gjelder fremover, men med feminine detaljer. Hjelpes, det er jo gøy å være litt dame også da, til fingerspissene faktisk ;) Så gøy at i dag fant jeg meg en perfekt rosa skjorte som jeg har lagt min elsk på - bilde kommer. Men akkurat nå er jeg overbevist om at min stil er en herlig gal kombinasjon av "Mrs.Lady-Tall meets rock n`roll, with a slight dash of bad ass!"

Jaja, hullete jeans er vel ikke rare opprøret når jeg tenker meg om... Det hadde vært mye verre om jeg...ja hva hadde vært mye verre? Så lenge hjertet er godt spiller det faktisk ingen rolle. Kjør boyfriendjeans! 

Håper dere alle har hatt en fin dag, jeg har møtt så mange fine hjerter i dag og en klem til hver eneste en av dere som gjør meg så glad. En glede å møte hjertelige mennesker <3 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits