HelenSaevikFashionBlog »

FIVE UNITS // VINTAGE CHANEL // ACNE // MICHAEL KORS /






Acne pistols // Five units jeans // Acne t-shirt // Acne blazer // Marc by Marc Jacobs bag // Vintage Chanel and Michael Kors jewelries (Den fine vesken er en gave fra mor og far som jeg er så glad i)

 

Det er lenge mellom hver gang jeg er innom bloggen nå, dagene går med til alt annet enn blogging. Det er kvalitetstid og mimring om så utrolig mye gøy vi alle hadde sammen med far (morfar) og mor. Jeg ler det ene øyblikket, også gråter jeg i neste øyeblikk. Jeg har vært så heldig å ha far i livet mitt så lenge. Jeg var så heldig å få bo sammen med mor og far da jeg var liten, og når mitt eget barndomshjem sto ferdig bygget, da ville jeg fortsatt overnatte nede i bakken hos mor og far :) Så mange mange gode minner vi har <3 

Jeg ønsker å takke dere alle som har kommet med vakre blomster til oss, det varmer. Og for kjekke telefoner, jeg har verdens beste venner og familie!

Jeg er snart tilbake på bloggen, men akkurat nå ønsker hjertet mitt bare litt tid sammen med de jeg er aller mest glad i, mine aller nærmeste.

Ønsker dere alle en kjempefin valentines day og vèl overstått morsdag dere snille mammaer i hele vårt langstrakte land. Ta godt vare på hverandre og nyt livet, det er dyrebart - og likeså er dine venner og din familie. 

 

Amazing Grace far, Amazing Grace <3 

Ingen kommentarer

fine bilder og kjempefin antrekk!

Hege

15.02.2013 kl.07:32

Huff, så trist Helen! Men så godt at du har hatt bestefaren din så lenge! Jeg hadde min inntil to år siden - og savnet vil alltid være der. Men det vil heldigvis også minnene! Ha en superduper dag, kos deg med blomster og familie og det utrolig kule antrekket!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits