HelenSaevikFashionBlog »

DESEMBER & JANUAR TOPP 5

Nytt for året er månedens favoritt antrekk! Jeg dristet meg til å ta med desember også! Fordi jeg elsker julekjolen min;) Paljettbuksa er en VINNER i garderoben min, jeg har satt noen på saken for å få kloa i flere paljettdrømmer - og jeg hører rykter om at høst og vinter 2013 kolleksjonene er "HELT HELEN" ;)) Jubel! Acne denim jakken er årets tøffeste, denne kommer til å bli tett på utslitt i.l.a sommeren ;)

Cashmere ponchoene fra Hemisphere har vært mer enn flittig brukt - den sorte vesken fra Michael Kors ble raskt en favoritt, likeså ble gullskatter på armen! 

Den fineste kjolen fra Tiger of Sweden... Denne blir noe for jentene å kle seg i om noen år ;) Den har selvsagt fått kosenavnet "Strusej"  ;) Den fine Chanel-inspirerte jakken fra Marc Cain i mørk grå er en favoritt i butikken om dagen! 

Enda mer Hemipshere, fine hansker med sløyfer på - og gulldetaljer! 

Fortsatt fin tirsdag dere, jeg tar en lynvisitt til en dame jeg er veldig glad i og vi skal studere fine kjoler til en fin anledning :) 

 

 

Ingen kommentarer

Marit

06.02.2013 kl.22:39

Liker alt. Kjekkt innlegg;)

Helensaevik.blogg.no

07.02.2013 kl.22:12

Marit: Så bra Marit :)) You make me happy!!!
klem!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits