HelenSaevikFashionBlog »

MIN GLA`DAG PÅ INSTAGRAM!

-

Startet dagen på Valaker og dagens must: Sjokoladekaffi med ekstra krem ;) Så koselige damene her er, og de vet hva 182 cm skal ha - "det vanlige ;) 

Kosa meg oppe på loftet i dag, så masse fint her er kommet inn! Baggy bukse i nydelig grå farge, en litt rocka variant, digger begge to! Rakk å forevige dagens kostyme i speiliet også - gårsdagens kjole i dag brukt som topp, kombinert med paljettrumpa, Debbie, Rock n`blue skinnjakke og Acne skjerf.

Nydelig skjerf som jeg pakket opp i dag, kun 200,- og de kuleste t-skjortene også! Velg mellom hvit eller lys mint (300,-)

Cateye solbriller, hatt og rosa Dior på kyssetruten (skal avsted å hente min kjære hjem rett etter jobb har jeg nettopp fått vite på sms, dobbel jippiiiiiiifølelse - så kyssetruten må være klar)

Rett etter jobb springer jeg bort til vakre Siri på Parfymelle og handler yndlingsparfymen min - og når du handler stor størrelse, så får du med en griselekker Dior-clutch på kjøpet :) Så glad jeg ble! Handlet også verdens beste lipsyl fra Shiseido - skal jo straks kline ;) og kjøper en bukett blomster til verdens beste søster som er snill barnevakt for prinsessene <3 THANK YOU SIS, LOVE YOU :* Setter meg i bilen og kommer akkurat på at jeg har glemt å tisse før jeg dro!!!! Tett på krise, uante mengder kaffi innabords....! Glemmer egentlig raskt blæra som holder på å sprenges, synger "If You ever loved somebody put Your hands up!" så høyt at de som er ute og spaserer snur seg rundt og tror sikkert det er en ungdomsbil som kommer - men her kommer frua, i en gammel Pajero, med bassrytmer som ikke engang ungdommen kan gjøre om igjen ;) Irriterer meg gal av bilen foran som mååå ligge 10 under fartsgrensa... Hello Yellow car, I `m about to do some kissing AND dansk kissing as well.... 

Vel fremme på kaia fylles Pajeroen opp med uante mengder menn! Aldri før har konebilen vært så full av menn (!!!) Tenker at jeg er sjeleglad for den ekstra vekten 4 voksne menn utgjør - de fungerer som ekstreme støtdempere - noe jeg jubler over, da siste 500 meterene på vei ned til kaia - på en særdeles humpete kjerrevei, gjorde at jeg var sikker på at kaffiblæra ville sprenges ..... nå er hver hump i veien nesten behagelig! Gutta i baksetet svetter, så varme (les kulde) apparatet blir slått av - de svetter (overgangsalderen anyone?) og jeg er nesten blå og stiv av kulde. Men snill som jeg er sier jeg ikke ett ord. Men i det 2 av fire menn har ramlet ut av bilen og hoppet over i sine kjære`s konebiler/hjem, da roper jeg til pappa og Eivind at "Nååå er jeg så tissetrengt at jeg tror jeg dør!" Intet mindre! Turen videre hjem går raskere enn onkel politi vil tillate - og jeg sverger at hadde det vært laserkontroll ute, så hadde jeg susa forbi, rulla ned vinduet og ropt: Denne dama MÅ tisse - send regningen i posten!!!! 

Blæra tømt OG fyllt oppigjen med hjemmelaget ekte varm sjokolade med marsmellows!

Ps, jeg rakk aldri å tisse før jeg kom hjem.... 

FIN MANDAG - NÅ KLININGS! 

 

Ingen kommentarer

Vanessa Andersen

04.02.2013 kl.20:29

digger antrekket!

04.02.2013 kl.21:12

Har dere den grå skinn jakka i butikken? Eventuelt pris? Mvh Monica

Lise_333

04.02.2013 kl.21:21

Ikke at jeg vil forstyrre kliningen...-men DANSK kissing? Har jeg gått glipp av noe her? En spesialvariant? ;)

Må kanskje be om ny artikkelserie her: "Helen underviser i klining"...hihihihi...

Turid

05.02.2013 kl.11:58

Underholdende lesning :-) du er morsom! :-)))

Fine nyheter i butikken, forresten! Elsker Rock`n blue skinnjakkene! Har en grå, ønsker meg veldig en brun!

Helensaevik.blogg.no

05.02.2013 kl.18:42

Vanessa Andersen: Hjertens takk Vanessa :) ha en fin kveld :)

Helensaevik.blogg.no

05.02.2013 kl.18:43

Anonym: Hei Monica :) Denne er fra i fjor og ble veldig raskt utsolgt dessverre, men den finnes i sort i butikken nå, pris 1998, - :) Klem :)

Helensaevik.blogg.no

05.02.2013 kl.18:44

Lise_333: Hhahahaha :D i mitt hode er dansk kissing det samme som tissing ? Huff da... jaja, det er jo en helt naturlig ting å tisse, ikke sant ? ;))) KLEM LISEMOR <3

Helensaevik.blogg.no

05.02.2013 kl.18:45

Turid: Hei Turid og tusen takk :))) Ja nå er her så masse fint!!! Har en lagn ønskeliste, veldig lang ;))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits