HelenSaevikFashionBlog »

FINESTE SANGEN

Denne har gått på repeat i stua siste uken, Magnus Grønneberg`s versjon av "My street" er (i mine ører) tusen ganger vakrere enn orginalen - jeg har digget CC siden jeg var konfirmant, vi var en fin gjeng som vokste opp sammen og guttaboys, de sørget for at jeg elsket CC, ingen over, ingen ved siden - eller kanskje Smokie, Creedence og Guns`n roses, litt Metallica også når jeg tenker meg om. Vi spilte iallefall musikk og sang hele døgnet! Så mange hysterisk artige stunder vi hadde og fortsatt har!

Jeg har nevnt det før... jeg vokste opp til Jim Reeves og Elvis. Vikingarna og andre svensk-topper. Våre to små sjarmtroll, de synger CC Cowboys og Pink -  for full hals. Og mamsen? Hun smiler fra øre til øre, det er jentene sine det! Eplet faller ikke langt ifra stammen! 

Ønsker dere alle en fin fredag, jeg har to små gull hjemme som ikke er helt i form. Takk og lov for storhandel av aktivitesbøker i går, og mitt Kamille magasin som jeg ennå ikke har åpnet. 

Nå kaffi, rykende ferske motenyheter og Magnus Grønneberg på øret, det blir candy for både mage, øye og øre det! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits