HelenSaevikFashionBlog »

STÆIKE FOR EN KVÆLL`!


E, e æntra allæ sælskap med stil - og for guds skyld, pass på altærvinæn! 

Vi sang "Han er min sang og min gledæ" - helæ gjængæn!!! Så fint at e, e mista gebisse... 
E`, Gudrun, e e nættopp kommet hjæm fra årets storgildæ! Stæike for en fin gjæng de e den familia til ho Helen. Hær dere, hær snakka vi kjærlighet, hær snakka vi latter, sang og gledæ. Stæike kor e har kosa me! Dere skjønna det, at e, e tok turen utover til øyane i dag, e var næmmelig invitert i fæmåsøtt-års lag. Hadde det vært i fjor, da hadde e tatt med me lommelærka, men her for litt sia, da var e så sliten at e sa til gutta "der oppe", at nå, nå gutta må dere ta å hjælpe me litt, både du Gud, og du Jesus! Og nå har e ( i offæntligheta) bytta ut lærka me altærvin. Men den altærvinen e god gammeldags årgang, så e e egentlig liiiitt på en snurr likavel e altså... 

For dere som itse kjænne me, så e e, altså en gammæl god bekjænt av familiæn til ho der motebloggær`n, ho som e så stæikandes gla i pæls. E har sansen for ho, ho e egentlig ganske lik på me skal e si dere! Vi e gla i å ta oss ett glass me nåkke godt i, og vi to, vi tar itse oss selv så høytidelig. Vi har lætt for å le og vi ælska å være i sælskap - vi ælska kake, vi ælska kaffi, og vi ælska livæ! Åsså har vi liiiitt trøbbæl me hjærte bægge to! Vi tar itse så tungt på vei for nåkke vi to, vi tar oss hæller en sang, en god lattær elle en stærk en - d hjælpe mot alt!  

Jaja, e, e e itse rædd for å snakke om sjukdåmma, ellær ka ænn d sku være. E, e snakka rætt fra livra! E, e kalla en spade for en spade. E itse vitsæn i å drivæ å pakke inn nåkke som hælst. E, e e sånn e e! Færdig snakka. 

Men, no, no må e springe, det stikkæ så inn i granskauæn igjæn, vet itse om det e blæra elle hjærte. E e så mødd av å trykkæ på den knappæn - Han dokter Ose Vællæ, han sa at e sku trykkæ på gule-knappæn, hvær gang e kjænne ett stikk. Og e, e får itse gjort nåkke anna enn å trykkæ på den knappen... Men kvar æinaste gong e trykke, så får e litt elæktrisk støt, så e, e tissa liiiitt i trusa kvar gong e trykkæ. E tror itse det e nåkke i veiæn me hjærte e, du dokter Ose Vællæ. E, e tror det e en urinvæisinfæksjon! Pinade, det e itse nåkken peacemaker han har kobla me til, e, e kalla det piss-meikær! 

Stæike, e, e e så gla for at e reistæ i sælskap idag. Håpe dere alle huska på familiæn deres, også må dere huske på , at d e itse korsæn vi ser ut, kler oss, eller ter oss, som fortællæ kæm vi e. Det e hjærte dere, det e hjærte! 

Pe.æs: Om nåkken av dere lure på kor e har våre å handla outfit`en min, så kan e si me en gang: E, e handla alt e trænge på Fretæx. Den finæ pæls`n har e fått lånæ av motebloggær`n . E, e hørtæ næmmelig det at oransje, det e den store motefargæn i år. Og e, e e jo liiiitt påvirka av ho der Helen. 

 

 

 

Ingen kommentarer

Lise_333

27.01.2013 kl.01:40

Fri og bevare! Et syn for guder!! Lykke til med altervinen! :)

27.01.2013 kl.01:47

Kjempe bra Helen,du er berre prima :)

27.01.2013 kl.13:14

Hihihihihi:))) ditte satte nok ho mor og alle dei andre stoooor pris på:)) trenge nesten Tena berre pga. bilda:) love:)

Ira Sarucco Ulvan

27.01.2013 kl.15:09

Det er nummeret før jeg skvetter litt sjøl, her jeg sitter. Kjære vene for en personlighet <3

Anne-Lise

27.01.2013 kl.21:24

Gla eg har Tena el likn. faaaantastisk bra Helen:))))) Helse jubilanten og alle andre:))

Helensaevik.blogg.no

28.01.2013 kl.19:29

Anne: hahaha:))))) ja ho e foooole kjekke ho Gudrun ;))))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits