HelenSaevikFashionBlog »

ROSA & RØDT ER HELT OK


Jeg sender en klem til alle våre hyggelige kunder og ikke minst mine kjære blogglesere - så utrolig gøy å få hilse på idag og skravle litt! Gledeskontoen min er fyllt opp, tusen takk! Dere gir meg energi og humør i massevis - så heldig jeg er tenker jeg! 

Vi fortsetter med salget og her er godbiter som "den lille sorte" til halv pris, Michael Kors poncho`er, Acne skjorter +++ Er du rask så kan du bygge deg en fin basisgarderobe til halv pris! Og det liker vi sunnmøringer :) 

Og hvilket leven vi holder, jeg lo så jeg hadde vondt i magen i dag, selv i bilen på vei hjem fra jobb, så lo jeg så hjertelig bare ved tanken på gullkorna i dag, mine herlige og uhøytidelige kollegaer og kundene våre, dere er verdens beste! Full rulle hele dagen, det er lørdagen sin det!

Ønsker dere alle en kjempefin kveld, her er det hjemmelaget pizza på menyen og besøk av gode venner til kvelden, Fin-fin lørdag:) 

Dagens 182 cm:

Debbie shoes // Pepe bukse // Michael Kors singlet // HM blazer // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske

 

Ingen kommentarer

Cathrin

12.01.2013 kl.18:26

Så fint! Ønsker deg en fin kveld :)

Anette

13.01.2013 kl.12:56

Nice

Helensaevik.blogg.no

14.01.2013 kl.15:29

Cathrin: tusen takk og i like så Cathrin :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits