HelenSaevikFashionBlog »

HELEN SIER TING HUN IKKE BØR SI

God mandag godtfolk og velkommen skal du være til min nye faste spalte "Helen sier ting hun ikke bør si!"

Dere som har følgt meg en stund har snappet opp at det vil bli små forandringer på bloggen dette året, derav også min faste spalte som nevnt ovenfor. Her vil tema om alt fra mindre pinlige episoder til særdeles pinlige episoder bli tatt opp. Jeg kommer til å snakke rett fra leveren, ta opp tema som engasjerer samfunnet, kanskje litt tabubelagte tema, eller det kan være at jeg rett og slett ser en film som inspirerer meg til å skrive en liten cover. Ideen har jeg hatt altfor lenge og min lille "test" var "Med hjertet på kanten" som falt i god smak hos dere etter leserantallet den dagen ;) 

En ting skal sies: Det vil aldri bli tatt opp tema/episoder der jeg bruker mine egne erfaringer som lærer/hjelpepleier/kassadame i denne spalten, da jeg er særdeles klar over min taushetsplikt som varer livet ut. Men episodene dere vil få servert KAN være mine eller andres opplevelser på godt og vondt - da fra "den andre siden".

Det vil heller aldri bli brukt episoder som omhandler noen i nær omgangskrets/familie, da dette kan virke svært støtende og føre til at noen aldri mer forteller meg en aldri så liten hemlighet ;) 

Men her blir det mye rart, mye på kanten og kansje litt over kanten for noen av dere. Men dere får ta det som det er ment, et aldri så lite humoristisk innslag i hverdagen, noen episoder er rent oppskrytt, noen er altfor ekte, noen for meg, noen for en av dere kanskje, noen for Ola Nordmann. Noe for mannen/dama på gata. Vi starter litt mildt i første omgang, så ikke ettermiddagskaffien går i feil hull...

Flere av dere har ytret ønsker om tema jeg skal ta opp på bloggen, gjerne med en humoristisk twist og kanskje kommer det, en gang;) Inntil da, kanskje du kjenner deg igjen i noen av historiene i min nye faste spalte "Helen sier ting hun ikke bør si!" 

Enjoy!

 

Hvor ofte hender det at du står i kø på apoteket - som i Herøy har fått ny look as we speak.. du skal egentlig kjøpe f.eks en graviditetstest.. er du singel og oppvokst i Herøy er sannheten at du går ikke på Apoteket i Herøy for å kjøpe denne pinnen, helst tar du deg en tur til Ulsteinvik for du tror at der er det ingen som kjenner deg. Aller helst spør du venninna di som er trebarnsmor om hun kan kjøpe den (gjerne den doble pakningen for å være heeelt sikker) så kan kassadama på apoteket tro at "nei nå skal de jammen meg ha nr 4!?" Jepp, der har vel de aller fleste vært en eller flere ganger. 

Eller gud forby at du står i kassakø på apoteket for å kjøpe deg en krem for analkløe eller lignende! Ja, det er jo ingen hemmelighet at en gang eller to i løpet av livet kommer alle og enhver opp i en eller annen situasjon der du trenger enten en graviditetstest, en lindrende krem eller stikkpillere for ett eller annet. Og der står du, i det lille bygdeapoteket.. svetteperlene i panna er straks omformet til små elver, du kjenner iallefall at det renner en aldri så liten elv av svetteperler mellom brystene. Klam i hendene og rimelig nervøs for den stadig voksende køen RETT bak deg! For her Herøyværinger, her er det ikke snakk om å gi hverandre albuerom, nei her står vi klin opp i rompa på den fremfor oss i køen. Så tett opp til at vi skal være sikre på at vi hører hvert ord som blir sagt. Dette gjelder forøvrig også køen som var tidligere på Herøy legesenter.. Den tiden før de fikk egen avdeling for betaling og øvrige pinlige henvendelser. Da kunne du risikere å stå i kø og dama i skranka spurte deg temmelig høyt om det var graviditetstest du hadde tatt. Jepp, been there, done that! Og til info fikk vedkommende seg en real skjennepreike i ettertid. 

Svett og nervøs kommer du frem til kassa og de hyggelige damene i skranka - de fungerer litt som kassadamer og litt som menneskekjennere (noe de aller fleste kassadamer etterhvert er) dama ser du er tydelig nervøs og hun nærmest hvisker hva hun kan hjelpe deg med.. "øøøhh.. jeg skal bare ha en pakke paracet jeg!" stotrer du frem, selvsikkert nok til at Mr. Slædrings bak deg i køen ikke aner noe, men kassadama, hun smiler tappert og trøstende mot deg, hun forstår hun. 

Med halen mellom beina drar du avsted med enda en pakke paracet og lurer på hvordan du skal få kloa i den graviditetstesten... Det blir nok å ringe hun trebarnsmora i morgentidlig! 

 


 

 

 

 

Ingen kommentarer

J.S

07.01.2013 kl.17:02

Hei.

Dette ble jo helt på sida av dagens innlegg,men må bare spør: Vet du om dere har igjen Acne Oxide Leather Clutch i sølv På Overvåg?

Helensaevik.blogg.no

07.01.2013 kl.17:26

J.S: Hei:) Det gjør ingenting det :) Vi har den kun i sort.

gunnnis

07.01.2013 kl.17:30

Du har jo helt rett Helen :) Skjønner veldig det der! Er pinlig for de fleste - har fått spørsmål flere ganger fra venninner om jeg kan ta turen på apoteket - men som sakt i herøy kjenner alle hverandre eller vet hvem en er.. å da blir det laget alle ulike rykter.

mamasan.blogg.no

07.01.2013 kl.18:00

Ikke rart vi ler så tårene trille,eller gråter så snørra renner av dine inlegg vøttø..

Herrlig herrlige Helen..

laila Frøystad Tjervåg

07.01.2013 kl.18:06

So sant so sant ;)

Lena

07.01.2013 kl.18:08

Haha, jeg kan ikke telle på fingrene hvor mange ganger vennina mi har spurt meg om å kjøpe test til henne :) det var vittig å se at du skrev akkurat om dette! Fikk meg en aldri så liten god latter :)

Gunn U. Remøy

07.01.2013 kl.19:59

hihihi... He allti kjøpt grav.testa på nett ej ;) (nettopp pga ditta.. hihi)
Hehe essda kanke dem få noe å prate om!? ;D

Må si jeg driter i hva folk sier og mener om folk her ute, og jeg er ikke forsiktig med å kjøpe "ting".

Flott dem bruker sin tid og energi å tenker på meg hehe ;)

Helensaevik.blogg.no

14.01.2013 kl.15:30

mittlillemagasin: Haha :) :) Ja du sier noe der :D

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits