HelenSaevikFashionBlog »

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012. DEL 3

Så var det tid for Trondheimstur igjen... Shit shit shiiiiit! Som jeg gikk å grua meg! Denne gangen var det ikke en hyggelig roadtrip min elskede og jeg skulle legge ut på, nå var det alvor og en aldri så liten hjerteoperasjon. Jeg ler når jeg leser hva jeg skriver om denne turen, men jeg er også full av alvor, for dette var knalltøft! Og i morgen starter jeg på ny prosess, da er det på med 24 timers EKG igjen og en ny henvisning til Trondheim og herrens St.Olavs hospital med tiden..Hjertet ble nok ikke helt i orden etter dette inngrepet i september, så en ny operasjon er aller høyst nødvendig - dobbelshit!!! Men nå vet jeg hva som venter meg og jeg skal sette hardt mot hardt. Stå på krava rett og slett. De bøller ikke med denne dama skal jeg si deg! ;) Vel, jeg tar dere med nordover igjen, når den tid kommer, først er det vel venteliste i noen måneder eller år igjen. Inntil da kan vi mimre og le over turen i 2012.

 MED HJERTEBANK I HÅNDEN kan du lese dersom du klikker HER

 

Men denne turen til Trondheim lærte meg MYE! Og jeg har blitt mye flinkere til å si "nei" og jeg setter uendelig stor pris på "alene-tid" etter dette, jeg setter så stor pris på å få bare lukke døren og stenge telefonen. Ikke være tilgjengelig hele tiden, være kun meg og mine aller nærmeste. DET er min hjertemedisin. Oppfordrer flere til å prøve det samme, det er faktisk veldig godt! Som i dag, i dag er det faktisk morgenkåpe enda, bare meg og mine tre skatter, helt rolig og helt stille. Nydelig godt med selskap, liv og røre hele julen, men akk så godt med en morgenkåpe-dag også:) 

Oktober og det er høst. Garderoben min fylles med kjempefine Skappelgensere strikket av mamma mi, dette blir favoritten til alle, den fine burgunder, gjerne kombinert sammen med paljettbuksa mi :) Jeg er hjemmeværende en stund, da kroppen trenger litt lengre tid på å komme i gang igjen enn det jeg hadde trodd. En liten lærepenge der også gitt! Hjertet er hovedmaskineriet og du kan intet gjøre. Ta tiden til hjelp og stresse ned! Jeg koser meg med å rydde i skuffer og skap (!) jeg lærer meg å sette pris på pittesmå, men store ting i hverdagen. Jeg ser livet på en litt ny måte kjenner jeg. En viktig lærepenge. 

Jeg har dilla på sort og gull hele vinteren - i form av smykker, vesker, antrekk og ikke minst englelakker! 

Jeg har også dilla på Hemipshere ponchoen min! Et av mine aller beste kjøp i 2012! 

Jeg har hatt mange hjertelige møter med min søster av hjertet Anette. Som vi har kosa oss sammen både på Diva Design og andre steder, delt cocktails,gode middager, desserter, sjokolader, sorger og gleder hele 2012. Jeg gleder meg til alt vi skal dele i 2013 også ;) 

Luene som satte hele norden på hodet!!!! FWSS Badland hat. I say no more. Håper du har sikret deg dine favoritter, for vi har solgt ut disse på REKORDTID og det er ingen ny levering. Jeg gleder meg til å skaffe meg en knalloransje også, den kommer jeg til å ha masse glede av til våren og sommeren :) :) Husk å tenke fremover når du skal handle til garderoben din nå - herreminhaaaaatt jeg gleder meg til salget som starter hos oss på Overvåg på torsdag ;) 

November! Månedens høydepunkt? Årets bedehus-basar selvfølgelig :) Så moro det er å være på en god gammeldags bedehusbasar, og det var jammen bra jeg hadde med basar-bag`en ;) 

Og den fineste gaven som dukket opp i posten :) Karen Millen Limited edition, jeg jubler! 

Også var det den evige PELS-DEBATTEN!!! Jeg svarte med å ønske meg pels i julegave - og jammen fikk jeg pels , en nydelig vakker og sjelden pels! 

En kjempeartig photoshoot sammen med Aina ved FOA DESIGN rakk vi også å gjøre i november. 

Årets mest brukte kjole ble min lille sorte sak fra Tiger of Sweden, gjerne kombinert sammen med min fine vintage YSL jakke. Tiger of Sweden KAN kjoler og gjennom året har jeg gledet dere med mange fine kjoler på bloggen fra nettopp Tiger. 

 

Ingen kommentarer

Mia

01.01.2013 kl.23:08

Hvor er LV skjerfet ditt fra? :)

Helensaevik.blogg.no

03.01.2013 kl.22:29

Mia: de fleste av mine LV er kjøpt i Oslo, i butikk. Noen er kjøpt i Milano og ett i Palma. Men ring butikken i Oslo og de sender til deg dersom du har konto der:)

MANN

04.01.2013 kl.07:10

Du har fått deg en kjempefin pels som vil få både ros og lange blikk.

Godt nyttår, hilsen fra et sted i UTM 35.

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits