HelenSaevikFashionBlog »

MED HJERTET I HÅNDEN - mitt 2012, DEL 2

Årets aller beste bursdagfeiring, det var feiringen av min kjære morfars 80 års dag! Som vi kosa oss! Tusen takk for en nydelig dag å minnes! (Gudrun kom også på en lynvisitt til jubilanten! Den Gudrun`a....) 

For en artig måned! Greta og jeg dro også til Oslo på innkjøp av Acne og Gant. Storkosa oss:) Og på vei hjem fredagskvelden måtte jeg VIRKELIG bruke mitt smil for ALT det var verdt!!! Jeg hadde nemmelig en nydelig brud i Florø som ventet på meg tidlig lørdagsmorgen. Og køen på Gardermoen? Har aldri sett på makan! Hjelpes!!!! Jeg skrudde på alt jeg hadde av sjarm og banet meg vei, forbi hele køen, forklarte om bruden, alle gratulerte og heiet meg frem til sikkerhetskontrollen...alle untatt den siste mannen... en gammel herremann fra Amerika. Hjelpes! Jeg trodde han skulle klore ut øynene på meg. Jeg la meg laaaangflat og beklaget, han fortsatte å surmule, så tilslutt sa jeg: "Really Sir? Really?" Vi rakk begge flyene våre - takk og pris!  

Vèl hjemme i Florø denne kvelden, kunne vi feire pappa`s bursdag og glede oss til dagen etter med bryllup for min nydelige kusine Anne. Eivind var dagens fotograf og jeg var brudens stylist, hår og makeup. Og jammen var jeg stolt denne dagen, mest av alt var jeg stolt av Anne og hennes kjære familie, men jeg var jammen meg stolt av mitt verk også. Superfin var hun, Rett og slett superfin! 

 

Jeg startet dagen før alle andre, x antall kopper kaffi og marlboro på bryggekanten. Super-spent!

Anne + Bjarte = Gull 

Så var det august og jeg tar dere med på en lynvisitt til Volda sykehus og noen timer der... Innlegget om ny spiral vekte utrolig mye oppmerksomhet ;) 

 

"Med hjertet på kanten!"

 

Noen ganger må vi damene som kjent på en liten sjekk.. Og i går var det min tur. 
Intet alvorlig galt med hverken topplokk (!) eller understell, men en lett narkose var planlagt. 

Jeg fikk klar beskjed om å møte 0800, sharp! Litt morgenrush gjorde at jeg ringte sykehuset for å gi beskjed om at jeg kom til å bli 5 minutt forsinket, men telefon-dama hadde ikke fått dataprogrammet opp og gå enda, så det skulle ikke by på problemer. 

Vel fremme får jeg ett rom og beskjed om at det blir kansje litt å vente. Ingen problem, tenker jeg... Den hyggelige dama i mottaket sier at "her er jo litt lesestoff du kan kose deg med så lenge."
Hun viser til ett blad som ligger på bordet. "Tusen takk", sier jeg og i det dama går ut, snur jeg magasinet og gleder meg til å ta fatt på tidsfordrivet mitt...


 

Vi menn.... Jaja, fin jente på forsiden i det minste! 
Heldigvis har jeg med IPad, så etter jeg er ferdig med "vi menn", kan jeg oppdatere meg på blogger og Instagram. 

Jeg har innmari lyst på kaffi! Så lyst på kaffi at jeg er irritert. Men skal du i narkose, da må du som kjent være fastende. Ingen kaffi. Ingen sigaretter. Bare meg, "vi menn" og IPad'en min.

 

 

Klokka går og humøret mitt er ikke på topp akkurat. Den hyggelige dama kommer inn igjen og beklager ventetiden, sier at det kan jo være at det har kommet ett akutt keisersnitt eller noe. Selvfølgelig, tenker jeg og synes at det er helt ok, ett barn som kommer til verden kan jeg godt vente litt for:) 
Helt til en intens aroma fyller seg i rommet. Stekt løk. Middag. Ventilasjonsanlegget spyr middagslukt ut i mitt 8 kvm store rom.


 

 

Jeg setter døren og vinduet på vidt gap, i håp om å få ut stanken. Fastende hjerte og middagslukt? En særdeles dårlig kombinasjon for denne dama! 
I ren frustrasjon går jeg ut, og gjør det jeg har fått streng beskjed om å ikke gjøre. Jeg tenner en sigarett (2 faktisk) og ringer hjem. 
Min kjære vet at jeg er ikke den kjekkeste å ha med å gjøre når jeg er sulten, så han trøster og ler om hverandre. Jeg smiler og er glad for at humøret mitt er bedre:) 

 

Inne igjen og kjedsomheten er intens! Så intens at jeg begynner å utforske forskjellige instrument, jeg rekker også å ta dagens outfit bilde, foreviget i speilet på toalettet! Jeg sms`er med min beste venninne og ler så jeg gråter... vet ikke helt om jeg gråter fordi jeg er glad eller om noen tårer er rent sinne. Mest gledestårer!

 

 

Herre min hatt! Jeg har nesten tomt batteri på telefonen OG Ipad'en... Panikken og irritasjonen stiger, kaffitørsten er mer enn intens og jeg spør høflig, men bestemt om de vet noe mer... Ingenting. "Kansje det er ett barn som er under operasjon?" sier den hyggelige dama. Ok, nå har hun brukt opp begge unnskyldningene som jeg kan tolerere. Jeg er irritert. Skikkelig irritert faktisk! 
Klokka går....

 

 

Jeg prøver å huske mine egne ord "husk å leve i nuet..." den setningen er oppskrytt tenker jeg, der jeg sitter i en intens aroma av stekt løk, kaffitørst og røyksugen som få! 
En stund vurderer jeg å dra hjem. Til dunders med hele narkosen og alt, jeg vil bare ha kaffi!!! 
Jeg synes så synd i meg selv! Faktisk! 
Men heldigvis, akkurat i det jeg skal til å fortelle den hyggelige dama at nå har jeg ikke tid (les tålmodighet) til å sitte her lengre, da kommer hun inn til meg og sier "nå var du heldig, det er din tur!" 

Heldig!? Ja faktisk! Aldri før har jeg vært så glad for å legge meg i "dame-stolen"! Jeg tenker på koffein og nikotin i det doktoren setter butterflyen, jeg som vanligvis tror jeg skal dø under narkose.... Jeg tenker "dop meg ned, sett inn den herrens spiralen og gi meg kaffi og mat!!!!"


Aldri før har jeg vært så glad for å bli lagt i lett narkose (nesten som en glad lørdag på byen) 
Aldri før har sykehusmat smakt så innmari deilig... Og kaffi? Jeg ELSKER kaffi! 


Denne dama er back in track! Spiral på plass, lebestift på truten og mat i magehuset! 
Kaffi hjelper mot alt, spesielt humøret;) 

Kansje noen av dere synes dette var upassende og helt på kanten.. Jaja, det var kansje litt på kanten, men sånn er jeg, litt på kanten og full av leven! 

Og å snakke om spiral og dameting så åpenlyst? Det er jo ingen hemmelighet at vi damer må ty til forskjellige remedier dersom vi ikke ønsker å bli neste generasjon "mor(mor) og de åtte ungene". 

God helg dere, med eller uten spiral;)

 

August og denne månedens mest populære outfit of the week. Michael Kors genseren og Cambio buksa som satte oss litt på hodet. 

Denne sommeren har jeg dilla på pannelugg, kaffi "DIY" (Do it yourself) prosjekter og Instagram!!! 

Skappel-genseren, mamma`s egen fine oppskrift blir en superhit :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits