HelenSaevikFashionBlog »

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Dagens fine armcandy! Det er sort og gull det går i fortsatt her i gården. Elsker hanskene med en liten sløyfe på :) 

Hey Trøblerone! Helen called, she wants You! (Check! Been there, done with one of them!)

I min verden ER det gull alt som glitrer. Om det er handblåste julekuler fra langtborteland eller masseproduserte kuler fra Nille, spiller ingen rolle - det ER gull alt som glitrer ;) 

Shine bright like a Diamond - the prettiest thing You can wear, is a smile, so shine shine shine, just like a diamond! 

En fin dag er over og vi har startet på selveste nyttåraften i skrivende stund.... Vi har vært i selskap og i dag var det "Magda-festen" som samlet alle etterkommere etter min Eivind`s farmor og farfar. For en kjekk gjeng :) Maria og minikusine Una underholdt med sanger, jeg ble selvsagt rørt til tårer da de sang en Christmas-medley og avsluttet med "Ja vi tenner våre lykter når det mørkner...." stolt mamma! Jeg er sååå lettrørt, og ekstra lettrørt er jeg denne julen! Men da Janne sang "Nordnorsk julesalme", da var det breakdown for min del, over og ut, jeg gråt og gråt... til og med onkler gråt. Det var sterke ord... Flinke Janne, da du sang "Nu har  vi den hardaste ria, vi slit med å kave oss frem...." da måtte tantehjertet finne lommetørkle... Gratulerer så masse med dagen din i himmelen i dag vår snille bror og onkel Trond.... Vi tenner lys på graven din og her hjemme... 

Vi ler og vi gråter, hver dag faktisk. Men som vi sier, det er jammen godt å både le og gråte. Og som vi lo i dag også da.... vi snakket om hvor lenge vi har hatt Magda-festen og i år var det 10. året vi samles slik, vi kom inn på hvor lenge vi på bordet hadde vært sammen... en artig herremann svarte lynkjapt på spørsmålet om hvor lenge han og hans kjære fru hadde vært gift : "HEMMELIG!" hahaha som vi lo :) Knallsvar for alle menn om de står piiiiittelitt stille på antall bryllupsår ;) 

Dere som følger meg på Instagram har fått med dere ommøblering og vindusvask i kveld, vinduene OG lyskrunene skinner om kapp - thank You love! Så nå er alt klart for å ta i mot familie og gode venner i morgen kveld til en koselig nyttåraften i Skinnes-stua. Jentene synes det er nesten bedre enn julaften, de sitter benket ved vinduet (derfor ommøblering) fra vi er ferdig med frokosten, til neste dag, på dager som dette er vi ekstra takknemmelige for utsikten vår! Vi ser fakkeltog og raketter overalt og både voksne og barn synes det er stor stas:)  

Med hjertet i hånden kommer, men ikke nå, nå er det nattings på denne dama... om trøbleronen er ute av blodomløpet ja - kanskje snart....

Ønsker dere alle en kjempefin nyttårsaften - ta godt vare på hverandre, være takknemmelig for alt du har opplevd i 2012, både av sorger og gleder, husk at alt dette gjør deg til et rikere menneske. Din baggasje er styrket av alt du må møte i hverdagen. Jeg føler at min baggasje har fått noen kilo ekstra dette året. Og de kiloene er jeg takknemmelig for og tar med meg videre i livet. Jeg har feilet og jeg har lært dette året også, jeg er mye rikere enn i fjor, på erfaringer og ikke minst kjærlighet. 

En oppsummering av året kommer, snart, veldig snart. 

Tusen takk til alle mine kjære blogglesere, for et år å minnes med respekt og kjærlighet, omsorg og varme.

 

Jeg ønsker dere av hele mitt store hjerte et velsignet GODT NYTT ÅR ♥

 

 

Ingen kommentarer

Pernille

31.12.2012 kl.03:01

så fine ting! ha en fin kveld i morgen :-)

Marianne

31.12.2012 kl.09:57

Hei Helen

Leser du e-post?

Kos deg på nyttårskvelden!

Helensaevik.blogg.no

31.12.2012 kl.12:40

Marianne: Hei Marianne :) Jeg har ikke åpnet epost på altfor lenge, dersom det gjelder henvendelser til Overvåg sendes disse til govervag@online.no :) Med de aller beste ønsker om en fin nyttårsaften :) <3

Ira Sarucco Ulvan

31.12.2012 kl.14:55

Tusen takk for et år hvor vi har fått følge deg "i gode og onde dager". Takk for at du deler av dine tanker, ideer, bilder, mote. ALT hva hjertet begjærer.

Nyttårsklemmer til deg og dine <3

Marianne

31.12.2012 kl.17:03

E- posten var til deg , skjønne Helen :-)

Helensaevik.blogg.no

03.01.2013 kl.22:34

Ira Sarucco Ulvan: bere ei glede Ira :) Og tusen takk for at du he følgt mej også <3 d e ej fole glade for! Godt nyttår og gode klem til dej og dine også - fra ho LTT ;))

Helensaevik.blogg.no

03.01.2013 kl.22:35

ÅÅÅÅÅ :))) Marianne, tusen takk, I`ll check :))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits