HelenSaevikFashionBlog »

LENGSELEN ETTER VÅR OG SOMMER

Forelsket meg helt i disse bildene som jeg fant her. Inspirasjon i massevis! 

Nytt år og jeg kjenner at jeg allerede gleder meg noe helt vanvittig til det er vår i luften og vi kan gå i lettere klær. Jeg skal gå i pumps, hullete jeans, singlet og skinnjakke/blazere hele våren! OG HANSKER - of course! Hansker har blitt min nye greie har jeg funnet ut, rett og slett litt dilla på hansker. Superfint og supervarmt - og faktisk pittelitt superirriterende når jeg skal bare ha en liten ting nederst i veska.....! Min greie...? Jaja, min greie er så meget. Den siste tiden har det vært armbånd, hansker og sko. Høye sko! Higher the heels, closer to God! Og det er bedre med ett ekstra par sko i veska, enn ti på skohylla. Thank God for Michael Kors sine romslige vesker. Vesker er vel også min greie når jeg tenker meg om, gleder meg til vår og sommernyhetene fra Kors`ern er i butikk :) 

I skrivende stund titter vi på en aldri så liten svipptur til varmere strøk. Noen tips til feriehus noen steder? Vi har lyst å prøve en litt ny vri i år, ikke hotell, men feriehus eller leilighet.

PS! Det må være barnevennelig og nærme stranden (sandstrand), helst PÅ stranden om jeg får velge, og det er heller ikke noe minus at muligheten til å få litt pulserende byliv (les shopping) er rett rundt hjørnet. Tips mottas med den største takk ;) 

Fortsatt fin søndagskveld - jeg fortsetter å drømme meg bort til vår, sommer og SOL! 

Ingen kommentarer

Ann Lively

14.01.2013 kl.04:50

Så nydelige!

shabbychichome

14.01.2013 kl.14:51

Gleder meg masse til sommeren, spessielt i år siden jeg skal gifte meg.

Helensaevik.blogg.no

14.01.2013 kl.15:27

shabbychichome: ååå så hyggelig :) Gratulerer :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits