HelenSaevikFashionBlog »

THANK YOU

 

Året er snart ved veis ende, igjen! Hvor blir tiden av? Jeg føler at årene går altfor raskt! Jeg vil ønske dere alle en riktig fin søndag så lenge, også kommer jeg tilbake til kvelden. Inntil da - oppfordrer jeg dere til å lage en "Gratitude list". Finn minst ti ting du er takknemlig for, skriv det ned og ta frem listen hver gang du føler hverdagen er litt grå. 

Husk å ikke klage over små bagateller, være glad for at du idag også fikk våkne opp til en ny dag. Et "med hjerte i hånden" kommer på tampen av året, men nå er det snart "Magda-fest" for oss og det gleder små og store hjerter seg over. Tradisjon tro, så samles vi for årets største selskap i dag, vi har for lengst passert 100 familiemedlemmer etter Magda og Arthur. Det blir god mat og mye god underholdning. Det blir også tid for ettertanke og savn... ta godt vare på hverandre. 

 

 

Ingen kommentarer

Andrea

30.12.2012 kl.15:24

Elsker bloggen din, Fortsett med dette :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits