HelenSaevikFashionBlog »

A BOTTLE OF PURE LUXURY JUST MOVED IN
One word: L.U.X.U.R.Y

Takk og lov for vakre Siri på Parfymelle Blåhuset, hun vet at jeg elsker parfymer og makeup, og hun vet hva jeg liker! I dag fant vi flere skatter i hyllene, kan ikke helt røpe alt enda, det er jo snart jul ;) Men jeg har så lyst å dele denne med dere. Dette er rett og slett edle dråper ; Hello "J`adore L`or, Essence de Parfum" - fantastiske dråper luksus! For noen mnd siden sto valget mellom denne og Armani Code - det ble Armani den gangen, men ååååh som jeg har gledet meg til denne! Jeg (og flere in the Sævik household) synes denne dufter rett og slett luksus! 

Vi snakket om barndomsminner idag på Parfymelle, jeg husker så godt denne duften, for denne brukte mamma og hun bruker den fortsatt. Ikke annet å vente at jeg elsker den, den dufter trygghet og kjærlighet i tillegg til å dufte luksus - perfecto! 

Jeg E.L.S.K.E.R hele innpakningen, snakke meg om luksus på en helt vanlig onsdag! Og flasken? O`LA LAAAA :)) Her er gulltråden tvinnet på for hånd, dette er vakkert handarbeid, dette er rett og slett en julegave av luksus! Min egen lille julegave - fordi i disse mørke tider trenger vi å ta litt ekstra vare på oss selv. Jeg tror jeg skal legge den under juletreet vårt på julaften og jeg kommer til å bli superglad av å få pakke den opp enda en gang - lag for lag :) Jippiiiii :)) Og det beste av alt er at den koster kun èn lapp for 40 herlige ml - det er faktisk tett på gi bort pris!! Everybody deserves some everyday luxury :) 

"A highly concentrated Essence de Parfum, in the fine tradition og Haute Perfumery. The combination of exceptional flowers from the exclusive harvests of the Dior House and oriental notes. Jasmine from Grasse Absolute, Rose de Mai Absolute (som er min yndlings-rose!) and Vanilla Absolute." 

Well, I say it again: Hello Luxury in a bottle - I`ll wear You with pride and love! 

 

 

Ingen kommentarer

Andrea Breiseth Gran

19.12.2012 kl.22:27

Fin blogg :)

Karoline Larsen

19.12.2012 kl.22:32

Fine bilder :D

mamasan.blogg.no

19.12.2012 kl.22:37

hehehehe å en lapp er hvor stor lapp? kan det være rød eller blå lapp eller en gul post itt lapp??? hehehehe

Alice Lunde

19.12.2012 kl.22:49

Den er god :)

Lise_333

19.12.2012 kl.22:56

Åhhhh, den har jeg og DEN LUKTER GODT, JA! :)))

Flasken er rene smykket på badet!

Helensaevik.blogg.no

19.12.2012 kl.23:02

Jaaaa denne er faktisssssk den aller beste i samlingen akkurat nå! Merker jeg har lagt meg helt på duftene med litt tyngde i - elsk! Og flaksen? ..................................... har lyst å rope ;) ;) ;)

Helensaevik.blogg.no

19.12.2012 kl.23:02

mamasan.blogg.no: hahaha :D good question Heidi :)) En tusen lapp ;D

mamasan.blogg.no

19.12.2012 kl.23:07

klemme på..hehehe jeg klarte ikke dy meg..

Helensaevik.blogg.no

19.12.2012 kl.23:27

mamasan.blogg.no: hihihihi :))) takk i like så :))

Charlotte Lillenes

20.12.2012 kl.01:50

Luksus i kvardagen e vikti! Berre bra å unne sej litt ekstra :-)

Va i Latvia på entreprenørskaps kurs no for litt sida, der fikk vi besøke Stenders (Gardener of Feelings - som e deira slogan). Der hadde dei eit produkt ej kom til å tenke på når du snakka om luksus.

http://www.stenders-cosmetics.com/24k-gold-shower-gel

Lise_333

20.12.2012 kl.12:59

Jeg har forresten fått erfare personlig, dette med at kjemien mellom huden din og parfymen du har på, avgjør ALT om hvor godt det lukter.

Tanten min hadde for maaaange år siden en fantastisk YSL-parfyme. I mangel av et moderne, godt nok ord, så luktet den HENRIVENDE på henne. Engler, regnbuen og alvene i skogen lukter sånn, det sverger jeg på! :) Det var så man kunne stå og bare snuse på henne i timevis!

Ung og blakk som jeg var, og snill som tanten min er, fikk jeg "arve" siste halve rest av flasken.

Det var nedtur, gitt!!

Den luktet syntetisk, svett fjøs på meg, ja...hahahaha... Ikke mange som sto og snuste på meg, nei!

Tanta mi måtte også le, da hun fikk høre historien. Og det var hun som da forklarte unge meg at det har med hud og kjemi å gjøre.

Jeg nektet å tro på henne, og brukte parfymen flere ganger, men måtte til slutt innse skuffelsen.

Kanskje jeg nå skal prøve å få tak i den igjen, for huden forandrer seg jo når man blir eldre...

Helensaevik.blogg.no

21.12.2012 kl.00:17

Lise_333: Hahaha Lise, nå fikk jeg meg en real lættis ;) tusen takk! Jeg ser deg for meg skjønner du - så skuffa! ;) Prøv den igjen nå!!! Jeg har lagt bort alle mine blå og rosa dufter (bortsett fra Jimmy Choo - den er noe eget!) Og nå er det litt tyngre dufter det går i - kanskje jeg endelig har blitt voksen ??? :D
GOD KLEM TULLEHØNA MI :D <3

Helensaevik.blogg.no

21.12.2012 kl.00:20

Charlotte Lillenes: Hei Sjhaaaarlott`:) heldige du!!! olalaaa, me gollj?? Ikkje feil! Ej he fått mej ansiktsmaske me gull i - glede mej sann til å teste den ut!!! I`ll fill You in :) Klem og god jul Charlotte :))

Lise_333

21.12.2012 kl.01:27

Jeg skal jammen prøve å finne den igjen! Må jo se om jeg er blitt voksen nok til å bære den. Tro'kke det, gitt - men vi får prøve!

Så godt at du lo, snuppa mi <3

Må innrømme at latterdøra kom på vid gap da jeg husket historien :)))

Jaja, man har ikke mer moro enn man lager sjøl...hihihihi...

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits