HelenSaevikFashionBlog »

YESTERDAYS OUTFIT

Debbie shoes // Marc Cain pants // Leatherjacket old // Holzweilier scarf // Karen Millen clutch, limited edition.

Higher the hair...crasier the Lady!

Pst! Legg merke til den fine ørnen jeg har rundt halsen - a gift og love is a gift I love ♥

Fineste Karen Millen vesken - denne er jeg så glad i! Bruker den like godt til baggy bukser og skinnjakke som til "den lille sorte".. Jeg har en følelse av at jeg kommer til å bo i mine nye Mr.BaggyPants fremover! Bedre bukse har jeg faktisk aldri hatt! Helt perfekt, rett og slett. Du finner den i butikken, om du er rask - denne har allerede blitt den nye favoritten hos flere enn meg;) Holzweiler skjerfene er mucho mucho perfecto - ull & silke, halleluja :) 

To kaffi i magehuset, god morgen Norge og snart dagslys! Jeg gjør meg klar til en girly roadtrip to Ålesund. Kanskje rekker jeg å handle litt julegaver? Det føles som "to do" - listen min har ingen ende.. eller når den nærmer seg "check!" så er det plutselig noe jeg har glemt å sette på den listen...?

Over and out from Mrs. "I wanna throw my to do list away - hey Ålesund!"

 

Ingen kommentarer

Mailin

18.12.2012 kl.15:38

Hei!

Flotte antrekk, Helen! Skulle gjerne fornyet garderoben min på Overvåg!

Jeg vet at du er veldig flink til å ordlegge deg, en gave jeg ikke har! Det hadde vært så fint om du kunne skrive litt om viktigheten av butikkene i de mindre "byene" også. Jeg vet at mange butikker sliter, både i Fosnavåg, Ulsteinvik og i Ålesund sentrum, da Moa og netthandel tar over for julehandelen.. Dette er jo etter min oppfatning veldig dumt.. Tenk så trist det skulle bli i sentrum om flere og flere legger ned.. Vi må benytte oss av tilbudene vi har, mener jeg.. Håper du Helen, kunne skrive noen ord om din mening om de stadige nedleggelsene i sentrumskjernene.dette. Flott at du jobber for Overvåg forresten - og ikke av de større, selv om jeg er helt sikker på at de også ville hatt deg. Du er en fantastisk blogger, som er til stor glede og inspirasjon for meg. Er også glad for at du velger å dele de triste og tunge dagene i livet med oss lesere. God jul ønskes til deg og dine, Helen.

Marit

18.12.2012 kl.16:51

Herlig outfit! Rock, glam og comfort på en gang. Og nydelig fin modell.

Vanessa Andersen

18.12.2012 kl.19:15

Fine, fine du! Så utrolig herlig å se deg smile igjen :) håper dagen har vært fin og at du kan få en fin uke!

Natasja

18.12.2012 kl.20:54

Ååå- så nydelige bilder!! Fantastisk antrekk og fargekombinasjon! Du er så flink!

Hilde

18.12.2012 kl.21:16

WOW, sier jeg. Hærlig antrekk.

God jul til deg.

Mvh Hilde.

Helensaevik.blogg.no

19.12.2012 kl.22:37

Hilde: Tusen takk Hilde og riktig god jul til deg også, klem :)

Helensaevik.blogg.no

19.12.2012 kl.22:37

Natasja: Flinke flinke fotografen min er endelig hjemme fra havet :) tusen takk :) Klem!!!

Helensaevik.blogg.no

19.12.2012 kl.22:38

Vanessa Andersen: <3 <3 <3

Helensaevik.blogg.no

19.12.2012 kl.22:39

Marit: Marit You rock my world!!! tusen takk :))

Helensaevik.blogg.no

19.12.2012 kl.22:59

Mailin: Hei Mailin og tusen takk for så hyggelig kommentar!
Dessverre så sliter mange små butikker i våre små byer ute i havgapet. Jeg tror nok det er sånn at vi finner våre favoritter og handler der.. Og det er trist at vi mister små nisjebutikker, de har sin sjarm! God service og godt arbeidsmiljø = gode kunder :)
Jeg er nok ikke den rette til å skrive om dette må jeg innrømme, da jeg selv er en stor tilhenger av kjøpesenter og mall`s - bare de inneholder en god cafè hvor jeg får min coffee mocca, med krem og sjokolade, så er jeg happy ;) Men bevares, det er så koselig med nisjebutikker og jeg heier på disse, så lenge servicen er god, det har alt å si :)
Tusen takk for kjempefine ord Mailin, det varmer kropp og sjel, du inspirerer meg også med denne kommentaren skal du vite :) Jeg håper mine lesere ser at livet er ikke en dans på roser, selv om noen kan tro at å være blogger er "rosa" og bare glam ;) Jeg har flest hverdager, men jeg velger alltid å sette farge på de - og setter jeg litt lyserosa farge på dagene, så er dagene til glede og inspirasjon. Men viktig å huske på at livet består i hovedsak av hverdager :) <3
RIKTIG GOD JUL KJÆRE MAILIN , TIL DEG OG DINE - OG TUSEN TAKK IGJEN!!!

Linn

20.12.2012 kl.11:31

Bare elsker den buksa di... Ser skikkelig god ut. Bare lurte på om den " henger" bak? Om du forstår hva jeg mener.. Hehe... Linn

Helensaevik.blogg.no

21.12.2012 kl.00:18

Linn:Hei Linn :) tusen takk! Den er ikke av de som henger bak - om vi tenker på "bleie-buksene" ;) ;) Denne er bare stor og baggy, men smalner raskt etter rumpestumpen ;) ;) KLEM!!!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits