HelenSaevikFashionBlog »

I SMELL LIKE MADEMOISELLE COCO CHANEL

Som jeg har gledet meg til å få denne herligheten på halsen! Flere skatter flyttet inn i sminkepungen, bilder kommer.

Takk for veldig koselig dag i går - til dere alle som beriket den fra morgen til natt. Kjekke kollegaer, venner og familie, god mat, nydelige gaver, vi fikk både le og gråte. Vi satte oss i bilen og tok oss en kjærstetur for å handle litt julegaver og bare kose oss litt, medisin for slitne hjerter å koble litt ut, bare for en stund. Jeg tror kanskje vi aldri blir helt hele igjen, selv om vi prøver så godt vi kan... så kommer spørsmålene og savnet.

I dag satt jeg ute på verandaen med kaffien min og spilte lydfilen fra begravelsen, der Elise og jeg synger "let him fly..." Hvilket øyeblikk da tre ørner kommer flygende rett mot meg, så nærme de var, før de forsvant bak hjemmet vårt. Meget høy gåsehudfaktor! Tårer faktisk! Da sa jeg høyt; Du er her Trond! 

Nei, det føles fortsatt urettferdig. Jeg kjenner at vi prøver å tenke positivt og se fremover. Og jeg har lyst å forklare dere at her på bloggen vil dere fremover få mye glede, mye jul og julegaver, her inne vil det bli i hovedsak glede. For vi skal jo glede oss over livet, Vi skal glede oss over hver eneste dag, hvert eneste smil er godt. Som Erhard sa så fint, midt opp i all sorgen og smerten, så er det lov å le, ha det gøy. Det er så viktig. Noen "med hjertet i hånden" vil det komme, men jeg vil i hovedsak konsentrere meg om å spre glede og glade ord på bloggen fremover. 

Til kvelden skal vi kose oss sammen med gode venner, klubbkveld med våre kjekke menn. Det blir stas! 

Ønsker dere alle en fin søndag så lenge og følg med over helgen, da kommer et kjempefint outfit of the week, duse farger, angora, ull, silke, gleder meg veldig til å vise dere nyheter fra butikken igjen.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Trine

16.12.2012 kl.16:41

<3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits