HelenSaevikFashionBlog »

BLACK & GOLD AGAIN


Michael Kors støvler // Michael Kors veske // Michael Kors genser // Acne skjerf // FWSS badland hat (ny levering ca 15.12) 

Hjelpes så KALDT det er da!! Jeg ønsker meg til varmere strøk, umiddelbart. Jeg tror jeg setter et hus i Frankrike på ønskelisten til jul, helst ved kysten, gjerne på stranden... (det er gratis å drømme) Min gode ullkåpe fra Hugo Boss og impulskjøpte røde hansker på Cubus ble også med - jeg er ikke skapt for minusgrader. Kle dere i ull og pels fra innerst til ytterst. Det har jeg tenkt å gjøre fra i dag av! 

Deilig er det å ha hjemmekontor på slike dager, tulle seg inn i pelspledd, fyre i ovnen, spise Shetlands godteri og drikke kaffi - da er det kanskje ikke så verst med minusgrader når jeg tenker meg om ;) 

Straks hjemmelaget pizza også møte til kvelden - fin mandag, tross kuldegradene! Dagens go`låt finner dere her - fortsatt ikke lei den ;)

 

 

Ingen kommentarer

INGER H.

03.12.2012 kl.17:34

Utrolig fint!

Charlotte H.Haugland

03.12.2012 kl.20:47

Veldig fint antrekk, liker blandingen av gull og svart, det er klassisk, rent og pent!!

Unni

03.12.2012 kl.22:08

Michael kors genseren har dere den i butikken. Cambio buksene også. Har cambia jeans i svart med slitt gull med dette er vel en annen fasong. Hva er prisen. Råtøft. Venter på densvarte lua fra FWSS hAR DEN I ROSA KJEMPEDEILIG NÅ SOM DET ER 20 MINUS HER!!!!!

Helensaevik.blogg.no

04.12.2012 kl.20:37

Unni: Hei Unni :) MK finnes igjen som jakke :) Veldig fin. Ny Cambio i butikk nå, med oppbrett og legg, skal henge litt på hoftene :) Ikke lenge igjen til FWSS kommer i butikk, hurra, vi gleder oss :) 20 minus - jeg ønsker meg et hus i sør-Frankrike....ASAP!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits