HelenSaevikFashionBlog »

MED HJERTET I HÅNDEN (Advent-hjertet!)

Da var det JUL i hjemmet hos oss - eller ikke helt enda, vi har ikke fått opp julelys ute og jultreet i inngangspartiet; det hvite, fine, inspirert av vårt flotte operahus - men om ikke mange dagene kommer alt på plass! Glory glory, hvilken glede det er for både små og store hjerter når vi kryper opp på loftet, henter ned 40 kasser med engler, julekuler, nisser, lys, lykter, kranser..... tradisjon tro hos oss er det "Deilig er jorden" på høyt volum, kasser med pynt, nissesjokolade, barnåler og glitter overalt (jeg forstår ikke hvorfor jeg vakser ned FØR jeg tar frem julepynten!) Det er like stas hvert eneste år! Noen synes det er tidlig å pynte til jul nå, men vi har med oss fine tradisjoner fra våre foreldre, det er jul hele desember, 100 % JUL! Elsker julen, elsker! (Jeg er to dager for tidlig ute, men det er årets kjekkeste jobbehelg i vente, so welcome Christmas:) 

Den fineste julepynten er den julepynten som prydet våre barndomshjem da vi var små. Og engelen med rosen.... den var den fineste gaven under juletreet i fjor. Engelen fra bestefar, gaven som fikk meg til å briste i gråt. Bestefar ble enkemann i fjor og denne gaven er veldig spesiell for meg - "dit der roser aldri dør"... den sangen var en av bestemors favoritter. Det var sangen jeg sang for henne på dødsleiet... og det var en av sangene min kusine og meg sang ved bestemors båre. Savner deg veldig bestemor ♥

Julepynt for oss er gode minner, som disse nisse-tøsslussene som begge jentene våre sprang rundt i da de var mindre :) 

Og engler, masse engler! Engler overalt! Den fineste engelen, den vokter over oss fra himmelen, og hun feirer 8 flotte år i morgen... Bildet ditt har hedersplassen i år også lille skatt og i morgen tenner vi lys for deg og din bursdag. TanteLen savner deg og ønsker deg en nydelig dag, fylt med engle-bursdag-sang og glede, vi savner deg og elsker deg Mia. Suss!!! 

Året er snart ved veis ende - igjen! Hvor blir årene av? Jeg husker mor sa til meg "det er når du blir mamma du ser hvor fort tiden går, Helen" Hun har helt rett, tiden løper fra oss, og desto viktigere er det å stoppe opp og leve i nuet. Jeg har iallefall ingen hast med å "komme i mål", jeg vil leve hvert sekund, minutt, time og dag - helst vil jeg leve for alltid, så glad er jeg i livet. 

Noen oppsumering av året kommer ikke enda, ikke før julehøytiden er her, men da har jeg nok veldig mye på hjertet - igjen;) 

Jeg ønsker dere alle en fin adventstid - husk å ta vare på øyeblikket, just nu! Husk å være takknemmelig for de små, men store tingene. Samle familien og vennene denne julen, ta deg tid til å puste, tid til å leve. Husk å glede noen, gi komplimenter, gi noen en klem. Julen er for veldig mange en vond og ensom tid. La oss ta inderlig godt vare på hverandre, la oss minnes de som ikke lengre er blant oss,  Ønsk deg noe fint, ønsk noe fint for andre. Ikke glem hva julen egentlig handler om. Det er mitt ønske, for deg. 

RIKTIG GOD ADVENTSTID DERE. 

 

Ønsker du å se noen snapshots fra julen hos oss 2011, så kan du klikke HER og  HER  - følg med, juleoppdateringer kommer, hele desember ;) 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Audhild Remøy Talset

29.11.2012 kl.16:23

Så vakkert du skriv Helen. Eg er sikker på at julehuset ditt er både nydelig, vakkert og veldig koseleg. Ønsker deg trivelige dager i advent, med glede og forventning fram mot julehøgtida. Ta imot alle gledene du møter og kos deg skikkelig. Klem frå meg - Audhild -

Lisbeth Moltu Espeseth

29.11.2012 kl.17:36

Godaste Helen!!

Du får fram både smil og tårer .... <3

Kos deg i julehuset på Skinneset. Sjåast plutselig ;)

Klem

camilla

29.11.2012 kl.19:14

Har dere flere blå acne skjerf igjen ?

Har veldig lyst til å kjøpe ett ?

Camilla

Helensaevik.blogg.no

29.11.2012 kl.19:16

camilla: Hei Camilla :) Det dype blå med sorte hjerter har vi igjen 1 stk, ellers har vi kun noen få i sort igjen. Klem :)

Helensaevik.blogg.no

29.11.2012 kl.19:17

Lisbeth Moltu Espeseth: Ditto kjære Lisbeth <3 Vi sjåast ila helga vi :)) også e d jo nyttårsfeiring om ikkje så lenge! :) GOD KLEM!

Helensaevik.blogg.no

29.11.2012 kl.19:19

Audhild Remøy Talset:Så snill du er kjære Audhild , tusen takk! :) Ja, her koser vi oss veldig, gleder oss bare til å få hjem far i huset, han kommer med den ordentlige julestemninga:) Takk i like så, gode ønsker om gode dager for deg og dine også - så stas med de som kommer flyttende, hurra :) God klem <3

shabbychichome

29.11.2012 kl.20:32

Så koselig, god adventstid :D

Helensaevik.blogg.no

29.11.2012 kl.21:12

shabbychichome: tusen takk og i like så :))

Annette

01.12.2012 kl.00:23

Takk for enda ett herlig <3 innlegg Helen.

God advent til dokke alle

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits