HelenSaevikFashionBlog »

HIGHLIGHT & LADIES IN UNDERWEAR

Noe jeg er avhengig av under hver photoshoot er HIGHLIGHTER! Og jeg er veldig fornøyd med denne fine lille saken fra Lancome, Parfymelle Ulsteinvik. Den brukes også som highlighter rett under øyenbryn og i øyekroken for å åpne blikket. Pluss at den kan brukes som øyenskyge. Multi-talent med andre ord! 

Jeg håper virkelig det slutter å regne snart! Jeg har verdens vakreste kjole fra Overvåg liggende her, den venter på å bli avbildet til søndagens "outfit of the week"... (Dere som følger meg på Instagram fikk et glimt av den allerede i går) Og siden det er lite dagslys om dagen, og jeg skal jobbe denne helgen, så har jeg litt "deadline-følelse" kjenner jeg! Men alt ordner seg for snille piker:)

BUT STOP RAINING PLEASE!!!! 

Ha en fin torsdag så lenge dere, jeg koser meg uansett om det regner eller ei, kaffi og halvnakne damer er jeg omgitt med (!!) Legger ved en liten filmsnutt av damene til dere ;) Gleder meg til 4. desember, da braker det løst med årets Victoria`s secret fashion show - THE show! Da sitter jeg benket foran dataen og tvèn og er "out of area" for den som prøver å ringe meg ;) 

Enjoy the angels - they are beyond beautiful this year as well! 

 

 

Ingen kommentarer

Veronica

22.11.2012 kl.13:06

Takk kjære deg :) Kjempekos å høre!! ha en super dag du også <3 Klem

Helensaevik.blogg.no

22.11.2012 kl.20:25

Ditto vakre Veronica :) :) God klem!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits