HelenSaevikFashionBlog »

SI NEI TIL NETTMOBBING! (Med et oppgitt hjerte i hånden!)

Da braker det løst igjen, for nå har hun "rosa-bloggeren" mye på hjertet igjen. La meg si at dette innlegget er ikke rettet mot alle dere som ytrer deres meninger på en saklig måte, det er heller ikke rettet til dere som er uenige med meg, men det er rettet til deg som er en mobber, til deg som kommenterer min eller andres blogg med b.a trusseler.

Jeg er dypt sjokkert over at vi mennesker kan oppføre oss så feigt! Ja, dere las riktig - både "du" i Fosnavåg, "du" i Oslo-gryta, "du" utenfor Trondheim, "du" i Førde, Bykle, Sogndal, Træna, Skodje, ja jeg kan ramse opp hver eneste by og hver eneste lille bygd i Norge. Anonym nettmobbing, nettmobbing, mobbing generelt. For en skam!

Hva er det med oss mennesker som gjør at vi, bak en anonym fasade lirer ut av oss de styggeste ord, hva er det som gjør at vi kan tillate oss å skrive "heng deg pliiiiis?" Eller at noen er så feige at de misbruker tillitten vi voksne har til barn og omvendt, ved å utgi seg for å være et  uskyldig barn som ønsker å si sin mening, men istedenfor sitter det en litt eldre jente bak skjermen. Jeg vil ikke le av deg, jeg vil heller unnskylde deg, fordi du ikke viste bedre, men kansje dette innlegget vil lære deg - og andre at nettmobbing er IKKE akseptabelt , ei heller bruk av andres identitet, uansett om du er et barn eller om du er voksen. Det er aldri tøft å mobbe, det må vi alle ta sterk avstand fra. Og jeg vil også at du skal vite at jeg tilgir deg for dine stygge kommentarer både overfor meg og mine lesere. Jeg tror nok ikke at du er stolt av dine ord i ettertid. 

Dette er bare ett av utallige eksempler jeg har erfart som blogger. Vi må alle kunne få ytre våre meninger, både du og jeg, men vi må kunne holde oss unna kommentarer der du/dere er så stygge at dere kommer med "drapstrusseler" til mine lesere, eller til meg, skjønnhetstips som "helbleket hår er aldri bra i en alder av nesten 50...." derimot, de mottas med takk og humor ;) Men dere som har levert de styggeste kommentarene skal være glade for at jeg ikke går til politiet med dette. Det har jeg gjort tidligere og jammen meg fikk flere seg en real tankevekker. Så vit det dere, alle, unge som gamle, dere er aldri anonyme på internett, enten du tror det eller ei. Og jeg håper at mine opplysninger om akkurat dette kan være med på å redusere nettmobbing og trusseler. 

Til tider tenker jeg at det er kanskje akkurat det jeg skulle gjort, gått til politiet, fpr å stoppe de som gjør dette. Men jeg har en smule livserfaring hittil, så jeg velger å sile ut disse kommentarene. Men jeg synes det er trist at noen i min hjemkommune har avslørt seg selv grådig denne gangen, de tror de er anonyme på kommentarene sine, men dere må huske på det at har dere lagt igjen en kommentar hos meg før, et spor inne på bloggen min, så ligger din IP adresse her, som identifiserer deg. Så tenk på det, alle dere som er feige nettmobbere, eller er det anonyme nettmobbere? Neste gang du leverer kommentarer i form av mobbing eller trusseler, så er det ikke så sikkert at du er så anonym som du tror. Det må være en tankevekker for de aller fleste tror jeg. 

La meg tipse dere om en flott dame som satte blodet og hjertet i brann hos meg i går, det er vakre Sandra Borch. Hun er ei skikkelig TØFF dame som jeg har uendelig med respekt for, selv om jeg har mange ulike synspunkt på politiske saker hun engasjerer seg i, så har jeg en enorm respekt for henne. Hun er, i tillegg til å være en utrolig dyktig politiker, en flott blogger. Hun er vakker som få og hun tør å si sin mening, for ei DAME! Men hva får hun? Det jeg vil regelrett kalle "bullshit"  (beklager ordbruken!) fra feige/anonyme nettmobbere. Jeg kjenner meg selv så godt igjen i det hun skriver i sitt oppgjør med deg som nettmobber. Heldigvis har hun år nok på baken og kjærlighet nok i hjertet sitt til å sile ut disse kommentarene, hun har forstand og selvtillitt nok til å tro på seg selv, akkurat som meg.

Jeg tror på meg selv, jeg mener at jantelova er til KUN for å brytes, jeg mener at vi skal være stolte av det å tørre å være litt annerledes. Ja, jeg er faktisk kjempestolt over at lille lange meg , fra en tareholme ute i havgapet turte å stå oppreist i stormen og i etterdønningene av stormen, jeg står faktisk rakere og stødigere enn noen gang. Selv når kommentarene har haglet, fra både kjente, mindre kjente og helt ukjente, så må jeg personlig si at mange viste sitt sanne ansikt for meg, selv de "anonyme". Og jeg må si at jeg er dessverre ikke sjokkert over enkelte, men jeg er dypt sjokkert over det faktum at i Norge, i år 2012, så er vi ikke tøffe nok til å tørre å si hva vi mener uten å gjemme oss. Dette gjelder ikke bare i vår lille kommune. Og sånne ting er flaut, jeg blir flau på deres vegne, men jeg tenker som så, at jeg skal ikke avsløre deg/dere. Neste gang vi møtes, så skal jeg smile til deg og hilse på deg som jeg gjorde sist vi møttes, jeg skal nok holde praten i gang, men jeg vet at det blir litt flaut for din del, men vi lærer heldigvis underveis, både du og jeg, også er det så fint at vi blir aldri helt ferdig utlært.

Jeg er så veldig stolt av vennene mine som tør å være annerledes! Jeg er stolt av vennene mine som er så voksne at vi beholder vennskap, selv de gangene vi kan diskutere høylytt om f.eks de narkomane sine rettigheter til et verdig liv (min hjertesak) , da kan vi være så uenige at vi nesten tar til tårene, men det fine er at uansett, så respekterer vi hverandre. Vi er uansett stolte av hverandre, jeg av de fordi de har så mange flotte egenskaper som jeg elsker de for, jeg respekterer de for så utrolig mye annet, og omvendt. Ekte venner er sjeldne og dyrebare, vit det dere, ta uendelig godt vare på dine ekte venner, de vokser ikke på trær. 

Jeg er sjokkert og veldig skuffa over at vi mennesker tror det er ok å komme med trusseler eller grusomme utsagn, rettet til andre mennesker. Faktisk så er jeg veldig skuffa over enkelte mennesker som mente at jeg var "fantastisk" de gangene de trengte meg for å promotere seg selv, de gangene de trengte litt blest og reklame, da var jeg kjekk å ha ;) Men når samme dama " tar bladet fra munnen" og sier sin mening - i dette tilfellet om pels, da er det noen mennesker som er så feige at de skriver at de boikotter bloggen, for da er ikke bloggeren Helen god nok lengre. Fordi jeg turte å stå rak i ryggen og si at jeg synes pels er fint, og at jeg forsvarer FORSVARLIG PELSOPPDRETT I NORGE! Mange har vist meg sitt sanne ansikt den siste uken, jeg har sett med mine egne øyne hvem jeg kan stole på og hvem som er det jeg kaller regelrett falske. Og ja, det er sårende, det skal jeg være den første til å innrømme, men jeg synes at på slutten av dagen sier det mer om de eller hva det gjør om meg som medmenneske. Det er min mening. Helt åpent, helt ærlig. 

La meg vise til kommentarene på bloggen min, så har jeg i ettertid gått igjennom samtlige kommentarer, jeg har lest og forstått, jeg har både flira og jeg har vært sjokkert. Jeg svarer etter beste evne, jeg svarer ærlig på kommentarene, jeg er meg selv - på godt og vondt, 100% ærlig. Sånn er det å være blogger, å være "allmannseie" - ja, skal jeg ha en blogg og ytre mine meninger, så vet jeg at det finnes like mange ulike meninger og svar, som jeg har lesere - og det har etterhvert blitt en del. For hver eneste av oss har vår mening, og din mening vil jeg gjerne høre, men jeg skulle ønske at også DU hadde ryggrad og selvtillitt nok til å være like ærlig og åpen. Ikke være feig.  En jente la igjen en kommentar til meg etter oppfordring fra meg til å stå frem med navnet sitt neste gang, jeg ble trist av svaret hennes; "Jeg har ikke lyst å stå frem med navnet mitt, for jeg vil ikke at neste gang jeg er i Fosnavågen, så ser folk på meg og sier at der er hun som kommenterte så stygt på bloggen til Helen......" Så trist at det skal være sånn, at vi ikke kan få lov å faktisk si hva vi mener og hvem vi er, fordi at nettopp i b.a lille Fosnavåg så er det mye mobbing. Denne jenta fikk jeg faktisk sympati for, så dette er ikke ment for å støte deg på noen måte. 

Jeg tenker at feige mennesker er det aller verste jeg vet. Nei, det er det nest verste jeg vet. Det aller verste jeg vet er mobbere! Om de er anonym eller ei, mobbere er det verste jeg vet. Noen av dere mener at jeg bør ikke poste slike innlegg om så ømfintlige tema, siden jeg er et forbilde for så mange unge mennesker. Men vet dere hva? Om dere mener jeg skal være et så innmari bra forbilde, så har jeg tenkt å være det, men i form av å tørre å være helt og holdent meg selv. Det synes jeg er fint, å oppfordre andre til å stå oppreist for sine meninger, selv når andre går i mot deg. Ha da tro nok på deg selv til å stå for det du tror på. Gi blaffen i jantelova. Det gjelder også når jeg taler de narkomane`s sak,  en sak som for veldig mange et veldig ømfintelig tema. Jeg har fått kommentarer på at jeg som er et så fint forbilde for de unge, burde overhodet ikke vise min støtte for narkotika. Til opplysning: De narkomane er fantastiske mennesker, de er brutalt ærlige, akkurat som meg, jeg kjenner meg ofte igjen i de selv om jeg ikke er narkoman. Men vet dere? De narkomane har de samme følelsene som deg og meg, de har bare en litt annen bagasje og det skal vi respektere. De har min fulle støtte, mitt hjertebarn er nettopp debatten om deres rettigheter. 

Det aller beste jeg vet, det er mennesker som har kjærlighet og respekt nok i hjertet sitt til å tåle at vi er forskjellige, folkeksikk nok til å kunne snakke med medmennesker uten å true de med både det ene og det andre. Jeg synes vi skal tenke oss om dere. Vi skal kjenne etter om vi vil være en mobber, jeg er helt sikker på at svaret er et høyt og enstemmig NEI, JEG VIL IKKE VÆRE EN MOBBER. 

La oss alle få ha våre meninger, la oss respektere at vi er forskjellige, men la oss ikke synke så lavt at vi mobber , om det er åpent eller anonymt. Det er ikke tøft å mobbe, denne gangen var dere heldige og traff på ei som har ryggrad nok til å tåle både trusseler og annet tull, men neste gang kan det være at du treffer på noen som ikke har selvtillitt og ryggrad nok til å svare for seg, eller stå oppreist. Vi har alle engang både gjort og sagt noe vi angrer på, meg selv inkludert selvfølgelig. Vi har alle kjent på følelsen "såret". Og det vet vi alle at det er ingen god følelse. La oss som foreldre lære barna våre at trusseler er ALDRI tillatt. Lær barna våre heller folkeskikk, lær barna våre at å mobbe er helt uakseptabelt, og vi må lære barna våre å ha tro på seg selv og tørre stå for det de mener. 

Jeg synes det er på sin plass fra min side å be de jeg har såret med dette innlegget om unnskyldning. Jeg respekterer at vi alle har forskjellige meninger om det aller meste her i livet, men jeg håper at du også respekterer meg og mitt valg i både denne saken og som menneske. For vet du hva? Vi er innerst inne veldig like akkurat du og jeg! Jeg er som du, på helt på lik linje, ett medmenneske :) 

Og la meg avslutte med å si at jeg tror ikke dette blogginnlegget blir like mye "snakkis" på kontoret/i stua/på telefonen/på gata, som mitt forrige innlegg der pels var nevnt. Det til ettertanke;) 

Ønsker du å lese mitt innlegg om JANTELOVA så kan du klikke her. Velkommen skal du være:) 

Håper dere også tar dere tid til å se denne videoen under når det gjelder det å være gode/dårlige forbilder. Jeg advarer mot sterke scener! 

 

Hjertesukk fra hun med hjertet i hånden. 

 

Foto: FOA DESIGN

 

Og til oss voksne som er foreldre, vil jeg dele dette med dere. Til ettertanke for oss alle. 

Hvis et barn blir møtt med kritikk,
lærer det seg å fordømme.

Hvis et barn blir møtt med fiendtlighet,
lærer det seg å sloss.

Hvis et barn blir møtt med latterliggjøring,
lærer det å gjemme seg bort.

Hvis et barn blir skammet ut,
lærer det seg å føle skyld.

Når et barn blir møtt med toleranse,
lærer det seg tålmodighet.

Når et barn blir møtt med oppmuntring,
lærer det seg tillit.

Når et barn blir møtt med ros,
lærer det seg å påskjønne.

Når et barn blir møtt med rettferdighet,
lærer det seg å vurdere.

Når et barn blir møtt med trygghet,
lærer det seg tiltro.

Når et barn møter påskjønnelse,
lærer det å holde av seg selv.

Når et barn møter aksept og vennskap,
lærer det seg å finne kjærlighet i verden.

Dorothy Law Nolthe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Lise_333

08.11.2012 kl.12:42

Viktig sak, kjære venn <3

Men det er dessverre neppe like mange engasjerte denne gangen, siden temaet omhandler oss ALLE, og ikke bare ÉN som det kan slenges dritt om - og til.

<3

Sunniva fra Nord

08.11.2012 kl.13:11

Viktig sak og ta opp i disse dager, og igjen skriver du gode ord på en opprikitg og strukturert måte! Takk til deg, og håper mange tar til seg disse ordene.

Hva angår pelsdebatten her på bloggen, som jeg ikke fikk helt med meg før den var over(ehe:-p), så synes jeg det blir alt for dumt å legge igjen trusler i kommentarfeltet. Jeg er jo ikke enig med deg når det kommer til pelsindustrien, men jeg liker jo DEG like godt som før du kunngjorde dine meninger om den saken! Du er ei vakker dame på mage måter, uavhengig om du bruker eller ikke bruker pels <3

Og så må jeg jo bare si at bildene fra den siste photo-shooten er N-Y-D-E-L-I-G-E! Du har et vakkert smil og glimt i øyet, altså! STOR hjerteklem fra Nord <3

Jorunn

08.11.2012 kl.13:38

Ja, kjempeviktig sak Helen! Meg og deg er så totalt uenig som det går an å bli når det kommer til pelsindustrien. Men jeg behandler deg ikke med mindre respekt av den grunn! Som jeg skrev i innlegget, skal man diskutere så gjør det på en VOKSEN måte! Gjør det med respekt! Det folk må huske på er at uansett om man er anonym eller ikke anonym, kommentarer sårer likevel! Å vinkle ting innpå den private delen av livet blir rett og slett for dumt. Man må kunne holde seg til de fakta man diskuterer samt holde seg på et nivå hvor man viser normalt folkevett og normal folkeskikk. Da hadde også diskusjonene også blitt mye mer saklig og mye mer interessant! Reagerte veldig på en kommentar du skrev om: "Jeg har ikke lyst å stå frem med navnet mitt, for jeg vil ikke at neste gang jeg er i Fosnavågen, så ser folk på meg og sier at der er hun som kommenterte så stygt på bloggen til Helen......" Trenger man å kommentere stygt da? Kan man ikke kommentere på en måte som man faktisk samtidig kan beholde sin egen verdighet på?? Man roper høyt og hellig ut om antimobbing på skolen og i miljøene. Denne type mobbing er like mye mobbing som den man prøver å få bukt på, og det verste er jo også at dette også kommer like mye fra voksne "oppegående" folk som "liksom" skal lære barna at mobbing er galt...? Hvor er logikken i det da...? Det er rart hvor blåøyd man kan være noen ganger, man er så opptatt av hva andre gjør at man faktisk ikke ser sitt eget.... Håper det blir litt debatt rundt dette, for mobbing er mobbing om det er på skole eller på blogg, noe som ikke kan aksepteres uansett!

Ønsker deg en god dag vakre deg, og håper det blir blest om innlegget ditt <3 Stor klem fra din minikusine <3

Victoris Jul

08.11.2012 kl.14:03

Det är alltid tråkigt med mobbing vare sig det är på nätet eller i verkligheten. Tyvärr verkar det som om många tycker det är helt okej att skriva elaka saker på bloggar, väldigt tråkigt. Men jag tror att de många gånger är väldigt avundsjuka

Nina

08.11.2012 kl.16:45

Hadde det vært en "liker" knapp her nå, så hadde jeg trykt mange ganger. Nok et herlig og ærlig innlegg. Jeg synes du er tøff som tør å stå for den du er. Vi trenger flere som deg :)

Vanessa Andersen

08.11.2012 kl.17:13

En utrolig viktig sak og noe som omhandler oss alle og enhver. Du virker som en person med føttene stødig og godt planten på jorden med et godt reflektert sinn.

Er rett og slett trist at det skal være så mange nettmobbere der ute, som ikke er "tøffe" nok før de sitter bak en skjerm og tror de er anonyme. Er utrolig hvilke utsagn og ord folk kan komme med. Noe mange, inkludert meg selv, kan skrive under på å ha opplevd.

Håper du får en fin kveld og en fortsatt fin uke videre :)

Trude

08.11.2012 kl.17:18

Jeg henger meg på Nina ovenfor her. Synes du er knalltøff som står rakrygget da stormen rundt pelsinnlegget ditt raste som verst. Leser bloggen din fast, men det er sjelden jeg kommenterer (hvorfor det, egentlig...). Jeg henter inspirasjon herfra og synes at bloggen, i tillegg til å by på skjønnhet og mote, også har en annen, mer seriøs undertone enn mange av andre lignende blogger. Dette gjør at jeg stadig klikker meg innom. Og heldigvis rykker ikke Hødd ned, så da blir det tur til Fosnavåg og det fine hotellet i Ulsteinvik på meg også neste år. Og da skal jeg ikke ta første fly hjem fra Vigra mandag morgen....:-)

Trollmor

08.11.2012 kl.17:32

Flott Helen!!

Det simplaste i verden er mobbing! Synest det vert heilt tafatt å bruke unnskyldninga om at en ikkje kan skrive under med fullt navn fordi nokon kan kjenne en igjen!!!! Dersom en absolutt skal skrive noko stygt om/til andre så bør det ALDRI gå lenger enn at en kan signere med fullt navn og stå for det i ettertid! Kan ikkje du stå for meiningane dine skal ikkje du ytre dei!!

Vi har ein fantastisk forfattar i noreg som har skrive ein av våre viktigaste "reglar". Denne prøver eg å halde så godt eg klarer kvar dag...Tenk hadde fleire prøvd på det same...Iallefall på internett, tenk kor kjekt vi då kunne hatt det;))

"Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre hva man vil" :)

Stå på Helen!! Du e fantastisk!!

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:07

Trollmor: AMEN TROLLMOR , AMEN :)) Ej synst du e fantastisk også <3 <3

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:12

Trude: tusen takk Trude :) Jeg gleder meg over både deg , dine vennelige gode ord og det at Hødd ikke rykker ned :D Da får vi forhåpentligvis tatt oss både en kaffi og en kjekk prat neste gang du er her :)) Klem!

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:15

Vanessa Andersen: Tusen takk kjære Vanessa, min bloggsøster :) Jeg heier på deg og ønsker å takke for fine ord og din fine blogg som jeg har masse glede av, hver eneste dag :) "Trollmor" sa det så godt her : Kan man ikkje stå for meiningane sine, skal man ikkje ytre dei" Veldig godt sagt! Hun er en klok kvinne Trollmor - og det er du også Vanessa, tusen takk og god klem :)

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:19

Nina: tusen takk Nina :) Jeg har gått en god skole, men er aldri ferdig utlært :) og jeg har tro på at det viktigste her i livet er å spre godhet og tørre være seg selv - til fingerspissene. Tusen takk igjen og god klem!

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:22

Victoris Jul: Hei Victoria og tusen takk for at du er en av mine følgere fra vårt vakre naboland Sverige, det setter jeg stor pris på :)
Det er dessverre sant som du sier, det er nok mye misunnelse ute å går i vårt samfunn, trist det skal være sånn, at vi ikke heller kan glede oss over andres lykke. Ønsker deg en fin kveld Victoria og en god klem sendes i luftlinje :)

mamasan.blogg.no

08.11.2012 kl.18:32

Kjære vene.

Nå har du gjort det igjenn,gjort meg til en person som er stolt over deg.

Narkomani er en stor sak,tru du meg..

Som mor til en ung ex narkoman så vet jeg masse om dette temaet,jaa jeg kunne skrevet side ned og side opp.

Så at ei så fin dame som deg har gjort dette til en hjertesak,ja det gjør meg stolt.

Stolt av å få være din blogg venn..

Å ja NARKOMANE er også mennesker,de kan føle,se,tenke og elske..Det var slik min blogg ble født,for å være mitt hjertesukk.

god klem fra meg..

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:33

Lise_333: hjertens <3 du har nok helt rett, det engasjerer ikke like mange å spre godhet ;) Klem

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:37

Sunniva fra Nord: Du min vakre venn har ett stort hjerte og det er jeg veldig glad i DEG for <3 Tusen hjertelig takk <3 HJERTEKLEM NORDOVER :*

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:40

Jorunn: Hei kjære minikusina mi <3 :) ja vi er nok dessverre det, uenige der, men vi er enige om så mye annet og har så mange andre flotte verdier at vi to finner hverandre uansett, og det viser styrke og kjærlighet i massevis :) Du fortjener en rose du, fordi du er snart den eneste som har hatt folkeskikk og fornuft nok til å holde debatten på ett voksent nivå, tusen takk Jorunn!
Sender deg en god klem og gleder meg til vi møtes igjen, da blir det kaffi og kaker og kos - og jeg LOVER å ikke ha på meg noe pelsaktig, hihihi :) God varm klem Jorunn <3

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.18:42

mamasan.blogg.no: Jeg har en enorm respekt for deg som mamma og medmenneske , du viser styrke i din kamp og jeg heier både på deg og en flott tidligere rusmisbruker. All støtte og alt godt <3 stolt av deg også, i massevis! GOD KLEM <3

Linda

08.11.2012 kl.20:23

Jeg synes ikke trusler eller lignende er ok uansett men jeg er helt ærlig skuffet over at du legger ut om pels,lovpriser pels.For meg blir det nesten som å kle på seg et menneske.Men du har selvsagt lov til å ha pels,gå med pels så mye du vil.Men jeg forstår ikke hvorfor du legger ut om det på bloggen,du påvirker mange og pels er noe man helst bør unngå.Fuskepels er også flott.Jeg vet at veldig mange innkludert meg selv kan nesten få en blackout pga følelsene rundt dette temaet og komme med sterke uttalelser fordi det er provoserende.Det er ytringsfrihet her i landet men tenk deg allikevel om og ta hensyn til andre.Ønsket deg lykke til med bloggen og livet.Ønsker deg alt vel,selv om du bruker pels...men håper du går over til fuskepels...

Helensaevik.blogg.no

08.11.2012 kl.20:55

Linda: Hei Linda og takk for din kommentar :) Jeg repsekterer din mening og at du er uenig med meg. Jeg må nok si at jeg er meg selv, 100 %, i pels eller ei. Debatten om pels / skinn / dyremishandling kan vi dra ut i det uendelige dessverre... Jeg håper at de som er så inderlige motstandere av pels, er like ivrige motstandere når det gjelder dyr på sirkus, i dyrebutikker, osv... beklager. Men det er mitt helt ærlige syn på saken, som jeg står helt og holdent for.
Jeg synes at skal dere som er medlem av dyrevernet ytre deres meninger, så må også jeg kunne ytre min mening, med all respekt :) Tusen takk for kommentaren din og ha en fin kveld videre.

Mvh Helen

Tanja Ø.Solem

08.11.2012 kl.22:40

Hei :)

Kjempegodt innlegg ,Helen!

Burde engasjere enda fleire dette innlegget ,kontra det om pels- men,men..

Heilt utrulig ka folk kan få seg til å skrive av useriøse kommentarer!

Fortsett du med dine flotte "med hjerte i hånden"-innlegg :)

klem

vargas12

09.11.2012 kl.00:10

Jeg er så hjertens enig med deg Helen!

Jeg skulle bare ønske at det ble gjort noe med det samfunnsproblemet. Dessverre så virker politikere og lærere handlingslammet. Hvordan kan barn lære at det er feil å mobbe når foreldrene selv er minst like ille, spesielt på nett?!

Legger ved et innlegg jeg selv skrev om saken i dag: http://www.vargas12.com/2012/11/sex-trakassering-sjikanering-om-kropp-tar-helt-av-i-norge/

Takk for at du bidrar i denne viktige debatten:):)

Vargas

Vibeke

09.11.2012 kl.14:15

Anna-Lena

09.11.2012 kl.20:05

Kjære Helen,

Det er sjelden jeg engasjerer meg med å legge igjen kommentarer på de mange bloggene jeg er innom i løpet av uken, men etter å ha lest dette innlegget ditt - for så å lese kommentarene under pels innlegget - klarer jeg ikke la være!

Jeg synest du har en kjempefin blogg - akkurat passe rosa og med masse inspirasjon og herlige kommentarer fra en vakker fashionista <3

Jeg er fullstendig sjokkert over hva folk skriver, og det provoserer meg enormt at enkelte føler de har rett til å slenge så mye dritt til et uskyldig menneske, fordi de brenner for en sak!

Å dra Hitler inn i bildet?? Det blir jo fullstendig latterlig! I tillegg kan man jo spørre seg om disse menneskene også er brennende engasjert i HM saken - det er jo tross alt mennesker som besvimer under dårlige arbeidsforhold og blir betalt 250 kroner måneden - langt under minstelønn i noe som helst land! Skal tro om disse brennende engasjerte menneskene boikotter HM - eller hva med alle barna som jobber tildels uten lønn i bomullsindustrien i.bla India - Skal tro om disse samme brennenede engasjerte menneskene har en bomullsgenser i skapet????

Det er flott at folk har sine hjertesaker, men skal man påta seg rollen som øverstkommanderende og dømme andre, bør man være rimelig sikker på at man har sitt på det rene!

For ikke å snakke om å være seriøse debatanter!!!

Avslutningsvis, vil jeg bare si at de som følger bloggen din for å slenge dritt og kritisere - de må da være fullstendig betatt av deg, for hvem i all verden kjøper det samme magasinet om og om igjen dersom de ikke liker det???

Stor klem fra utflyttet Leining <3

Helensaevik.blogg.no

09.11.2012 kl.22:02

Anna: Kjære vakre Anna Lena, nå smilte jeg fra øre til øre, faktisk så smilte hele meg - hjertet mitt inkludert :) TUSEN HJERTELIG TAKK! Både for dine kloke ord, din støtte og at du tok opp temaet H&M ! Jeg har lenge lurt på om jeg skal svare disse tenåringene med samme mynt, men jeg synker rett og slett ikke så lavt, med all respekt til alle tenåringer og unger OG voksne som lirer ut av seg PISSPREIK!
Jeg kan dra inn H&M , barnearbeid som DE støtter, minstelønn, jeg kan t.o.m dra inn dyrene i bur i hver eneste dyrebutikk i Norges land, jeg kan dra inn dyrene på sirkus.... hjelpes!!!

AMEN VAKRE, AMEN! Det er en grunn til at jeg synes du er en fantastisk kvinne!!! RESPEKT OG KJÆRLIGHET FRA MEG <3

Og ja , enig, jeg hadde heller aldri kjøpt et magasin om og om igjen dersom jeg ikke likte det ;);)

Fantastisk :D

Helensaevik.blogg.no

09.11.2012 kl.22:03

Vibeke: tusen takk :) kjærlighet til deg også Vibeke <3

Helensaevik.blogg.no

09.11.2012 kl.22:19

vargas12: Hei Ø og tusen takk for det! Jeg også skulle ønske av hele mitt hjerte at dette temaet ble bevilget mer tid i skolen spesielt.
Flott innlegg:) Tusen takk igjen og alt godt - følger deg fast og heier på deg :)

Helensaevik.blogg.no

09.11.2012 kl.22:20

Tanja Ø.Solem: Heia Tanja :)) TUSEN TAKK!! Ja , dette burde engasjere mer, enig! Jeg har kasta ballen videre til politikere og lærere om å ta opp debatten "SI NEI TIL MOBBING!" og det ser ut som det har begynt å "balle på sej" ;))

HJERTEKLEM

Trine

20.11.2012 kl.20:36

Hei Helen :)

Bra innspill i mobbedebatten!

Jeg må innrømme at jeg har både en, to og fem pels-items i min garderobe.

Og jeg har noen tildels dyre vesker også.

Har blitt kritisert for å bruke penger på ting jeg liker jeg også. Og også blitt beskyldt for å være pr-kåt. Jeg kan ikke akkurat huske å ha hatt førstesiden i hverken VG, Se & Hør, eller Vestlandsnytt....

Men jeg er som deg...Driter i det. Mitt liv, mine penger...jeg tjener dem selv...Andre har ikke noe med det.

Jeg har Kirkens bymisjon som mitt hjertebarn, og støtter dem med fast beløp hver måned. Det samme med Frelsesarmeen. Jeg sender klær til fattige venner. Sist jeg ryddet i skapene ble det 40 kilo.

Så takk for at du er med å gjør det tillatt å stå frem både som bruker og giver.... :)

Leser ikke bloggen din så ofte, men kjekt at den finnes.

Jeg er stolt av deg...og jeg er stolt av meg selv...Det er faktisk lov til å si det :)

Have a nice one ;) Klem!

Helensaevik.blogg.no

22.11.2012 kl.11:23

Trine: Hei Trine :) Hjertens!! Bruk de fine pelsene og veskene dine med stolthet og glede :))
Dersom noen føler seg støtt av det , så er det ikke du som er problemet for å si det sånn ;) Kirkens bymisjon - super hjertesak! Og ikke minst Frelsesarmeen <3 Glad og takknemmelig for at du titter innom meg, hjertelig velkommen skal du være:)
HAVE A NICE ONE - IT`s FREAKIN`RAINY TODAY og jeg som skal ut i feltet å ta bilder!!!?!?? ;) Ha en fine dag T, klem :))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits