HelenSaevikFashionBlog »

THE MAKEUP SAVIOR!

Disse serviettene fra Shiseido har raskt blitt "vanedannende". Jeg ville prøve ut en ny hudpleie-serie for en stund siden og fikk da med noen testere på disse. Geniale! I løpet av dagen vil makeup`en svette og du merker at huden blir blank, spesiellt i T-sonen. Da er disse supre å ha i vesken. Serviettene absorberer oljen i huden og gjør at makeup`en ser fresh og ny ut, uten å være blank. Supert! Akkurat nå fant jeg de på tilbud til 149,- på Parfymelle. Sammen med en annen liten genial sak til leppene - stay tuned!

Jeg fylte opp sminkepungen med litt andre godbiter også, b.a et supert "eyebrow kit" som jeg har lett etter lenge. Jeg har nemmelig nesten ikke bryn i utgangspunktet - fordi jeg nappet de i hel i min ungdom - not so smart Helen! Gleder meg til å vise dere dette, men nå må jeg gjøre meg klar til en spennende photoshoot! Vakre og meget dyktige Aina på FOA skal forevige meg i dag, dette blir en photshoot helt utenom det vanlige og jeg gleder meg til dere får se bildene! Følg med for oppdateringer;)

Og tusen takk til verdens kjekkeste klubbdamer i går, vi skravla, lo så hjertelig av både det ene og det andre, for å si det sånn, vi har ALDRI hatt en så kreativ klubb tidligere;) Vi har lagt planer, og dere skal få ett innblikk i de - veldig snart. Jeg tror dere kommer til å bli glade;) Snakke meg om gode venner, dere er gull alle tre!!! 

Ønsker dere alle en fin dag så lenge, jeg gjør meg klar til årets mest spennende photoshoot - jippi :) 

 

 

 

Ingen kommentarer

Lise_333

06.11.2012 kl.19:00

Jeg har mistet mye av brynene på grunn av sykdom, og er veldig nysgjerrig på det kittet?

Samtidig har jeg planer om å dra HIT:

https://www.facebook.com/pages/SOL-Permanent-Makeup/204357917437?ref=ts&fref=ts

Hun har blogg også, og er sannsynligvis Norges beste på området :)

Bare et tips i tilfelle du ikke visste fra før! <3

Helensaevik.blogg.no

07.11.2012 kl.00:36

Hei vakre venn :) Dette gleder jeg meg til å dele med deg, jeg har lett etter dette lenge og ble så glad da jeg fant det! Jeg tror ikke jeg rekker å få postet det i morgen, men torsdag, senest, da er det på plass, jippi :) Solvår er superflink!!! Jeg beundrer ofte hennes flotte arbeid og er fast leser av bloggen hennes, heia Sol :)

Ha en fin dag Lise, og god klem <3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits