HelenSaevikFashionBlog »

IT`S MAGIC - THE AWAKENING MAKEUP VIDEO

Jeg faller alltid tilbake til YSL sin magiske tryllepenn! 

Denne bruker jeg hver eneste dag og jeg har den alltid med meg i veska. Etter en lang dag i stekende butikkbelysning, eller en lang dag i bilen og varmeapparatet på full guffe, så trenger makeup`en en liten forfriskning. Jeg anbefaler å alltid ha noen supergode servietter som tiltrekker seg oljen i huden, spessielt i T-sonen. (Jeg liker best typen fra Shiseido) Ett matt kompakt translucent pudder for finish og en selvfølgelig en tryllepenn i makeupveska.

Hvordan bruke tryllepennen: 

Etter du har lagt foundation legger du den under øyne og rett bak mot ørene/tinningen, på neseryggen, ved neseroten og i smilerynkene ned mot munnen, mellom øyenbrynene og dytter forsiktig oppover og ut til hver side, i amorbuen for å trylle overleppen fyldigere og enda ett tips er å tilføre litt highlight på haken også, men husk å skyggelegge "dobbelhaken" - som vi alle har. Den er også fin å bruke rett under øyenbrynet for å gi blikket ett løft. Husk å legge lys skygge helt innerst i øyekroken for å åpne blikket. Og husk alltid å sette makeupen med pudder, ellers glir alt utover og resultatet som såg fantastisk ut for tre timer siden, nå ser bare ut som en trasig sviske. 

Hvordan velge rett farge på tryllepennen: Husk å velge den fargen som er en nyanse lysere enn huden din, denne skal fremheve og la lyset reflektere i ansiktet ditt - derfor skal den aldri brukes under foundation, da mister den all sin magi. 

Smør forsiktig på huden og bruk ringfingeren til å "dytte" / jevne den ut. Husk at lyst fremhever og mørkt forminsker. Sjekk HER for video, "The magic line!" Her får vi det inn med teskje hvordan du skal skyggelegge ansiktet. Veldig fint, veldig enkelt. Vi kan sminke bort mange kilo og år dersom det gjøres rett.

Du finner den magiske tryllepennen på Parfymelle Ulsteinvik (Blåhuset) - rett ved siden av Overvåg. I dag blir det lunchshopping hos damene der - jeg må ha mer magi i form av YSL. Litt Dior magi må jeg også ha når jeg tenker meg om.

Kansje du skal ut på livet i helgen, da kan du øve deg litt med disse teknikkene. Her får du opplæring i alt du trenger å vite når det gjelder alt fra foundation, skyggelegging, øyenskygge, bryn og lepper. Lykke til. 

Del 2 og 3 av makeup videoen kommer automatisk opp når du har sett ferdig del 1. 

Kos deg med makeup-koster, skygger og gloss. Makeup er moro og øvelse gjør mester! 

 

FIN FREDAG DERE - JEG TILBRINGER DEN I PALJETTHIMMELEN IGJEN 

Denne sangen spilte de på radioen nettopp - diggings og dans på badet innimellom mine makeupkoster og min egen lille magi ;) Voila: Goodbye "my scary morningface" - hello "I`m ready for this beautiful weekend" - updates to come! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Kamilla Haaland

02.11.2012 kl.18:11

Har også den concealeren, kjempefornøyd!!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits