HelenSaevikFashionBlog »

GLED EN SOM GRUER SEG TIL JUL

Julen nærmer seg og ikke alle gleder seg til høytiden.

DU kan være med på å glede hjerter denne julen, ved å sende en sms med kodeord: "GLEDE" så gir du to rusmisbrukere/trengende en god julemiddag i år.

Dere som har følgt meg en stund husker kansje julen vi sto bak tiltaket "Gi en julegave som varmer", der vi samlet inn klær til de flotte selgerne av magasinet =OSLO . Du kan lese om dette HER  dersom du ønsker det. I arkivet november og desember 2010 finner du også flere innlegg fra vårt besøk i Oslo, også bilder fra besøket vårt. En stor takk til alle som bidro! Dere sørget for at det ble hele to store paller med klær til selgerene av magasinet =OSLO! En ekstra takk til Tor Sindre og Fristad som sponset frakt i tillegg til store mengder varme klær! 

  
Den julen glemmer jeg aldri! Og jeg glemmer aldri kjærligheten vi ble møtt med når vi møtte den fine gjengen i Skippergata 14, Oslo. Ett utrolig sterkt møte!
Nydelige mennesker som var så glade og takknemmelige. Noen hadde strikket sokker og votter, andre ga av sine varme ytterjakker og hjemmestrikkede gensere, to bedrifter sponset oss med utallige kasser varmekjeledresser, ullundertøy, luer, hansker, tjukkelester, skjerf, alt vi tar for gitt når vinterkulden setter inn. Gode klemmer og fortrolige samtaler, jeg tar med meg denne opplevelsen i hjertet for all evighet. Suppe og kaffi sammen med de narkomane. Klemmer, hjertelige klemmer. Tragiske livshistorier... Disse menneskene var en gang AKKURAT som deg og meg. Men de hadde ikke familie og venner rundt seg da de trengte det som aller mest... Husk dere, husk hvor heldige vi er, og for all del, IKKE GLEM DE SOM TRENGER EN HJELPENDE HÅND! 

Nå oppfordrer jeg DEG til å gi ditt bidrag, del denne linken på din facebook side eller blogg, så kan dine venner og lesere også gi sin støtte. La oss alle varme og glede ett hjerte som gruer seg til jul, la oss ikke glemme de som trenger en hjelpende hånd. 

Jeg oppfordrer ALLE til å sende sms GLEDE til tlf 2490. 
Det koster deg kun 80,-

På God morgen Norge sa de det så fint i dag : FOLK SKAL ERFARE RESPEKT, RETTFERDIGHET OG OMSORG! 

Ta også gjerne kontakt med Kirkens Bymisjon eller Frelsesarmeen der du bor, spør de om du kan bidra med mer denne julen. Kansje har du varme klær liggende som du kan levere? Eller kansje du kan bidra på en annen måte. Mulighetene er mange. Og du, neste gang du ser en av disse fine menneskene på gata, ikke glem at det kunne like gjerne vært deg eller meg. 

".....se på meg,bak den sylskarpe nål og de mange sprøytestikk,
bak de falske gleder og min erkjennelse om tap....(....)...innenfor en sjel i oppløsning og ett helvete av ett liv. Se på meg,på innsiden av alt,der alt nå er dødt,helt isende kaldt..se mitt ødelagte liv,se på meg..
veien hit trenger ikke være lang....DET KUNNE LIKE GJERNE VÆRT DEG...." 
- Rikke E-


Tusen takk!

 

 

Ingen kommentarer

heidi

30.10.2012 kl.09:24

Jeg skrev også et innleg om dette med å gi en gave til noen som trenger det.

Jeg har hvert år git små innpakkede gaver til FREETEX så de kan dele de ut videre.

Ha en flott dag vakkerpia..

klem mamasan

veronica

30.10.2012 kl.12:13

Takk for at du delte dette:) Jeg har allerede gitt 2 store sekker med klær til Fretex, og sendt bidrag til Kirkens Bymisjon nå!

30.10.2012 kl.21:52

Etter¨å ha sett på God Morgen Norge i dag, med intervjuet av gutta i Madcon,, var det ikke vanskelig å bidra med 80 kr,,, kjempefint tiltak :-)))

Hege Norman

01.11.2012 kl.09:48

Så bra at du promoterer dette! Stå på:-)

Helensaevik.blogg.no

01.11.2012 kl.10:16

hurra :) veldig glad for at vi alle tar i ett tak, stort engasjement rundt saken OG andre gode saker :) Ha en fin dag . klem:)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits