HelenSaevikFashionBlog »

DEN STØRSTE GLEDEN MAN KAN HA - DET ER Å GJØRE ANDRE GLA`

Ååååå, ingen reklame er finere enn denne, jeg gleder meg sånn til jul, ikke fordi jeg selv ønsker meg gaver, men fordi jeg gleder meg til å gi gaver, gaver i form av kjærlighet og varme, noen myke pakker, noen harde pakker, men først og fremst gjøre noen glade. Denne reklamen rører meg langt inni hjertet! Gutten som skynder seg å sove, løper forbi sine egne pakker, ser ikke gavene engang, gleder seg til å gi foreldrene sine den fineste gaven. Såååå fin! Jeg er så spent på hva fint jentene kommer til å lage til mamma og pappa i år! De fineste gavene er de som er laget av barnehender!

Nei , jeg gleder meg sånn til julen og stemningen, det er noe helt eget med advent og jul, familien samles, høytid og varme, hver eneste dag! Jeg gleder meg til å bake julekaker sammen med jentene og min elskede, pynte hjemmet, invitere gode venner over på gløgg og rykende ferske julekaker, nissefar som skal flytte inn på mørkeloftet vårt i tradisjon tro, gleden og iveren i jentenes øyne i det vi klatrer opp loftstrappen og får øye på nissefar, fyr i peisen og masse levende lys, engeler og nisser overalt, granbar og julekuler... nei, nå må jula komme snart. Det er snø ute i dag hos oss og det gjør meg ekstra gira må jeg innrømme! 

Å jobbe i butikk når det er advent og jul er noe av det beste som finnes, møte mennesker som er ute på julehandel, mennesker som tar seg en timeout i stresset og slår av en prat, for vi må ikke glemme, når julerushet setter inn, da må vi minne hverandre på hva julen egentlig handler om - jeg gleder meg som ett barn!!! Stakkars jentene våre, mamsen er helt crazy når det gjelder jul!  Men jeg tror  (les vet) de elsker det - de er iallefall like glad i jula som mamma si:) 

Ønsker dere alle en nydelig dag, jeg skal sitte her i godstolen, drikke kaffi sammen med minstemor som nyter kakao, vi skal studere snøen ute og fyre i peisen, vi skal bare være til. 

Kvalitetstid! 

Når vi først er i gang med å glede hverandre... ta dere tid til å se denne fine filmen under også. FIN! 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Lise_333

25.10.2012 kl.10:33

Lurer på om du har vært inni hodet mitt og tjuvlånt med deg tankene mine?

Var som å lese mine egne meninger her! Fantastisk deilig med advent, og å kunne begynne å stille om tempoet mot selve julen. Bake litt, pynte litt (mye egentlig...hihi...), planlegge overraskelser (som er så artig)... Jula er deilig!

Håper du og dine får det AKKURAT sånn som dere planlegger! <3

Helensaevik.blogg.no

25.10.2012 kl.12:37

Lise_333: hahaha Lisemor :) :) :) ja, her har du oss, jul-omanene ;) ditto <3 god klem <3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits