HelenSaevikFashionBlog »

SNART JUL?

Jeg vet at det er pittelitt lenge til jul enda, men jeg sitter her og mimrer på bloggen, har lest meg gjennom hele arkivet "Desember 2011" og kom over denne nydelige videoen. 

Gleder er til for å deles og jeg GLEDER mej til juuuuul!!! Jeg har planene klar, hvordan hjemmet skal dekoreres og hvilke kaker som skal bakes! December, You are so welcome! Men først resten av oktober og hele november.. Men det er viktig å ha noe å glede seg til, ikke sant ? 

Ønsker dere alle en fin dag, ta godt vare på hverandre! 

 

Ingen kommentarer

Lise_333

23.10.2012 kl.10:59

hihihihih...jeg satt i går og lurte på hvordan jeg kunne hoppe over november og bare gå RETT på desember og advent... :)

Gurimalla jeg gleder meg til jul i år!!!!

ewymarie

23.10.2012 kl.11:25

Jul er min favoritt høytid. Gleder meg masse til å pynte og ordne : ) Kom gjerne med tips : )

Ta godt vare på de du har rundt deg du også : )

Helensaevik.blogg.no

23.10.2012 kl.22:08

Lise_333: hahaha :D Godt å høre det ikke er bare meg som gleder meg noe helt vanvittig til jul og ADVENT ikke minst! Det aller beste med jula er ventetida og forhåpningene , gleden og spenningen, rushet med alt, men samtidig roen jeg ffår i kroppen når det er desember, magi <3
HURRAAAAA VI GLEDER OSS TIL JUUUUUL LISE :))))

Lise_333

24.10.2012 kl.01:21

Adventa er superduper!!!

Da ungene var små brukte jeg bestandig å starte adventsdagene med julesanger på anlegget og kongerøkels som lagde godlukt til frokosten før de gikk på skola! DET VAR DEILIGE TIDER DET! :)

Nå er det også kongerøkelse, lys overalt (jeg sørger personlig for millionbonusen til Nilles sjefer på telysavdelingen) og fiiiiiiiiiiine gamle julesanger, men med ungene større blir det et litt annet tempo.

Det er likevel deilige tider!! :)

OG VI GLEDER OSS!! :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits