HelenSaevikFashionBlog »

PUT A RING ON IT

Fineste So B by Børre Olsen ringen prydet min hånd i går på jobbet. 

Denne fine skatten ble med meg hjem fra Diva Design Molde i forrige uke og jeg har nesten brukt den i hjel siden jeg fant den;) Du finner flere ringer og smykker i butikken fra designeren, total elsk på det smykket med fjær på!!!! Er du i nærheten av Molde, foreslår jeg du tar turen innom storgata 13 og titter på herligheten:) 

Det kommer ikke ordentlig frem på bildet hvor flott den er, men lover flere bilder, dette er Diva ring og blingblingdobbelding på èn gang. I min verden er det gull alt som glitrer :) 

Ønsker dere alle en fin torsdag, jeg skal tilbringe den med noe så kjedelig som rydding og vasking , men jeg setter på høy musikk og svinger meg rundt - veldig snart, skal bare ha èn kopp kaffi til først, kansje to ;) 

 

Glad torsdag dere! Det kommer en ønskereprise om litt, så hyggelig at dere etterlyser innlegg fra tidligere, jeg deler med glede. Ett lite tips er at dersom du leter etter ett innlegg, så trykker du på "søk-feltet" rett under headeren min (hovedbildet på bloggen) Der skriver du inn stikkordet for innlegget du leter etter, trykk søk og voila, så har du det. 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

ewymarie

18.10.2012 kl.10:12

Vakker liten skatt. Forstår at du er blitt glad i ringen for virker som den passer til alt og løfter ethvert antrekk : )

Helensaevik.blogg.no

18.10.2012 kl.22:38

ewymarie: så snill du er Ewy Marie:) Hurra for bling;) Klem din vei:)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits