HelenSaevikFashionBlog »

DIVA SKATTER TIL HJEMMET

Ett lite knippe skatter fra Diva design Molde har dere her. Jeg er så glad i duftlys nå som høsten er her, da må jeg ha ett fint fat , fyllt til randen med deilige duftlys, kongler og små "diamanter". Jeg fant så mange fine lys hos Anette, og elsker duften av disse. Nå skal jeg nyte høsten, med innekos, deilig te og bare være til. Mitt oppheng på gull når det gjelder klær og tilbehør har også gitt utslag i interiøret her hjemme. Jeg fant disse fine bilderammene hos Anette! Jeg er litt "old-school" , så rundt om står det masse bilder av familie, fine øyeblikk å minnes fortjener å rammes inn. Kansje en liten "hjemme hos" reportasje er på tide.. Litt tips og inspirasjon til hjemmet? Det blir kveldens prosjekt tror jeg :) Uuuups, noen som la merke til den lille sorte boksen på bildet? En So B by Børre Olsen skatt! Stay tuned!!! 

Noen favoritter! 

Fineste te-kannen er også fra Diva Design, denne gjør meg så glad! Og te`en "hazelnut truffle" .... say no more:) 

Og Chai! Ingen høst OG jul uten en varm kopp chai! Også dufter den helt himmelsk også :) Små gleder er store gleder! 

Duftlys, kongler, "diamanter" og friske blomster i en liten vase - det skal ikke mer til for å skape stemning i hjemmet:) Hjemme hos snapshots kommer, men nå er det først  "outfit of the week" som står for tur, gleder meg til å gi dere en nydelig kjole fra Michael Kors + den tøffeste buksen fra Cambio! Holy Holly Hollywood, jeg er så glad i søndager! Ha en fin dag så lenge dere! 

 

 

Ingen kommentarer

Madeleine

16.10.2012 kl.04:37

Jeg vil vite hva som er i den so b esken.

Helensaevik.blogg.no

17.10.2012 kl.21:40

Madeleine: Hei Madeleine :) Skal avsløre det i morgen jeg - I promisse :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits