HelenSaevikFashionBlog »

DIVA - LICIOUS ROADTRIP

Hjertet legger ut på tur, sammen med to små prinsesser:) Vi har virkelig kosa oss disse dagene, vi fikk låne verdens beste kjæreste og pappa hjem fra havet en liten tur - og det resulterte i roadtrips, både torsdag og fredag var det kun kos og kvalitetstid! En spontan tur over fjorden til hjertet mitt Anette, i vakre Rosenes by, Molde. Bli med inn i mitt skattekammer, DIVA DESIGN i Storgata 13! 

It`s all in the details! 

Vel fremme i Molde og vi sniker oss rundt nede ved havna for å lure oss inn til vakre Ingunn på Haukebø Blomster. Ett hyggelig gjensyn - Ingunn tryller frem den fineste buketten, valgt ut av blomster sammen med jentene som gleder seg til å overraske verdens beste tante Anette. Vi lurer oss inn bakveien og om hun ble overrakset? Jepp ;) GLEDE! 

Bare kos hele dagen, lunchen finner vi på "Fole Godt!" - nydelig mat og nydelige jenter bak disken! 

Desserten finner vi på "Diva Design" - her frister de deiligste sjokolader, brownie, kaffi og te! 

Om jeg handla med meg noe hjem? Oh sweet Jesus, You bet!!! 

Herlige Børre, min gode venn og designer bak kjendissmykkene So B, har de vakreste ringer og smykker hos Diva Design! O`la laaaa jeg elsker disse smykkene! Om det ble med en So B by Børre Olsen skatt hjem? Oh holy Yes! Gleder meg til å vise dere! Flere av dere har nok lagt merke til vakre Cecilia Brækhus og hennes flotte statement smykke fra the man himslef - absofreakinlutely Love it!!!

Diva prinsesser koser seg med tegnesaker, Molde-brus og nammis fra sjokoladedisken :) 

Interior snapshots! I år vanker det julegaver fra Diva Design på familie og venner, her er så mye FINT! Gleder meg til 20. november, da  vil butikken Diva  Design stråle i sin vakre juledrakt, det blir stemning, julemusikk, korsang, gløgg og julekaker. Om vi gleder oss? Ja!!! Butikken er åpen fra 1200 - 2000 denne dagen :) 

Så mye fint! Vi handlet te, lys, rammer og skatter til hjemmet. Updates to come:) 

Great minds think alike, det fikk vi flere bevis på denne dagen - og som vi skratter og koser vårs! Familytime is qualitytime :) 

Jentene har ikke lyst å reise hjem og mamma lover de at det blir en ny tur, veldig snart. Så lettvint å ta turen over fjorden sånn, Molde viste seg fra sin vakreste side, strålende solskinn og masse hyggelige mennesker! Tusen takk til alle som gjorde dagen vår så fin, og en ekstra takk til verdens beste Anette , for nydelige timer sammen på Diva. Vi er så glade i deg!!! 

På gjensyn Molde - mamsen har lovet jentene overnatting her! Og jentene glemmer det nok ikke, så da må mamsen holde ord - Seilet, vi sees nok snart ;) 

Vi skulle hatt bilde av oss når vi forlot butikken, som Maria og jeg lo, vi handlet og handlet og vi bar prinsesseposer, handlenett og skatter så vi trodde armene skulle falle av  ;) Og når vi kom frem til bilen , so vi trodde vi hadde "gjemt litt bort", da lå der selvfølgelig en liten parkeringsbot å ventet på oss. Men den betaler vi med glede fant vi ut, fordi vi hadde kosa oss sånn disse timene :) 

Superslitne og superglade jenter på vei hjem til fredagstaco og norske talenter! 

Tusen takk for en kvalitetsdag å minnes kjæreste Anette, vi gleder oss allerede til neste besøk over fjorden og hændlings på Diva Design, deilig lunch på Fole godt, cocktails på Lille og Syd hører jeg rykter om - vi trenger flere timer i døgnet vi livsnyterene!!!! 

LOVE YOU ANETTE - LOTS AND LOTS!!!! 

Ingen kommentarer

Maria Isabell

13.10.2012 kl.16:00

Ååå :) Det så jo bare utrolig koselig ut! Og så mange fine bilder! Tror jeg følger deg på Instagram, for mener jeg har sett noen av bildene før! ;)

Anette

13.10.2012 kl.19:45

Jeg sitter igjen med en V.I.D.U.N.D.E.R.L.I.G følelse etter at dere Prinsesser har vært her!

Tusen takk for besøket - vi lager eventyr snarest igjen.

Men husk at det er 20. NOVEMBER at DIVA`s JULEHUS åpner kl 12-20.

Og at julegaten i Molde Sentrum åpner 29. november.

VELKOMMEN VELKOMMEN VELKOMMEN!!!!!

June

13.10.2012 kl.21:08

Ser ut som en herlig dag :)

Mulig jeg må revurdere mitt syn på Molde gitt ;)

Lise_333

13.10.2012 kl.21:13

Hjertet mitt renner over av glede fordi dere to + småpronsessene fikk en slik dag, når det kanskje virkelig trengtes litt roadtrip-glede for enhver! <3

Dessuten EEEEELSKER jeg overraskelsesbesøk!! Skulle betalt for å være flue på veggen til Anettemors ansiktsuttrykk...hahahaha...

LOVE IT!!

Helensaevik.blogg.no

14.10.2012 kl.11:18

LISE!!! Du skulle ikke bare vært flue på veggen, du skulle vært der i.r.l og kosa deg sammen med oss!! :)) En nydelig dag å minnes!!! <3

Anette , kjæreste gulltrulte, som vi kosa oss :D Henrik , med alle damene sine ;);) Vi er rike på gode minner og kvalitetstid!! Sees om ikke så lenge igjen, jeg har lovd jentene ny tur;);)

Vi sees veldig plutselig igjen <3

June:) Ja det skal du gjøre, hehe ;)) En nydelig by :):)

Helensaevik.blogg.no

14.10.2012 kl.12:55

Maria Isabell: Hei vakre :) Vi kosa oss sånn på tur :) Glad for at du følger meg på Instagram, tusen takk Maria Isabell (elsker navnet!!!!) Ofte kommer bildene på Instagram lenge før de kommer på bloggen, så det blir til tider litt "gammelt nytt" for dere som følger meg på Insta ;)

Ha en fin søndag fine du :) Klem klem!

Ira S. Ulvan

14.10.2012 kl.16:40

Tusen takk for herlig lesing, og flotte bilder <3 Kjenner på meg at jeg GLEDER meg til neste Molde-tur.

Helensaevik.blogg.no

15.10.2012 kl.12:07

Ira S. Ulvan: Hei Ira :) :) Bare en GLEDE! Ja det forstår jeg godt at du gjør :)) Nyt turen og stunden <3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits