HelenSaevikFashionBlog »

SPARKLING DAYS TO REMEMBER


Fineste cashmere poncho`en fant jeg på Overvåg i går og den flyttet ganske kjapt inn i garderoben min! Hemisphere - I love You! Har du sikret deg en av disse fine? L.E.K.K.E.R! Rett og slett litt luksus mot huden. Den kan styles over en enkel singlet, inni blazeren, som skjerf, som lue faktisk, ha en skulder bar, mange muligheter. Jeg elsker den, intet mindre! Finnes i mange fine farger - valget mitt sto mellom hvit, rosa eller denne grå, fin fine alle sammen! Finnes også i "champagne-farge" og "sand-farge". 

Chanel `ish me happy! 

Blå på en ellers knallrosa dag ;) 

Debbie shoes holder standaren! Jeg sverger at ingen sko er bedre å trakke rundt i. I dag har de holdt ut i intet mindre enn 12 timer på tur og jeg er like blid - uten en vond verk! THANK YOU DEBBIE!!! 

To dager har vi herjet på landeveien og som vi har kosa oss;) Hjertet er i form - og jeg koser meg glugg i  hjæl! Familytime is qualitytime! Det har vært kyssing og kos, latter og klemming, shopping og stas. Gleder meg til å dele bilder av noen fine skatter med dere, fra mitt skattekammer i en vakker by - hvor vi har vært? Følg med i morgen.. Ett lite hint? Vi har hatt det "fole kjekt!" ;) 

Stylet med en singlet, cashmere poncho, blazer og ett fint skjerf, så har du 4-5 forskjellige antrekk. Glemte å avbilde antrekket med det fine blå skjerfet som en càpe. Men mitt fine Louis Vuitton får knallhard konkurranse med drømmen fra Hemisphere fremover! 

Legger ved noen snapshots fra gårsdagen også, kledd i Acne angora genser og skjerf fra Overvåg, ble det en moro photoshoot! Holder fint på varmen i angora og cashmere denne høsten kjenner jeg! Og paljetter? Jeg SOVER i paljetter! Nå skal resten av kvelden nytes, to små prinsesser sover - helt utslått etter så mange kjekke opplevelser, mamsen skal se gullrekka på opptak og nyte ett glass ekte blodfortynnende. Faktisk ;) Takk for nydelige dager å minnes - familytime IS qualitytime! 

 

Gleder meg til å gi dere outfit of the week på søndag også - her ligger noen fine nyheter å venter på å bli avbildet - photoshoot i morgen, gleder meg! Jammen godt å være igang igjen - i litt roligere tempo sådan, men jammen er jeg igang ;) 

 

Fin fredag! 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Lena

12.10.2012 kl.22:47

Du ser fantastisk ut! :)

Hilde

13.10.2012 kl.07:07

God morgen!

Et lite spørsmål som du kanskje kan svare på når det gjelder angora: er det noe man kan gjøre for ikke å bli en "angorakanin" når man har på en genser med angora? Har et par-tre gensere og alle røyter like mye. Ikke er de av billig kvalitet heller. Har prøvd å la de ligge i fryseren, men synes ikke det ble bedre av det.

Ellers digger jeg bloggen din - masse inspirasjon å hente. Er innom hver dag.

Mvh Hilde.

Marit

13.10.2012 kl.09:00

Fantastico! Liker alt. Familietiden er SÅ verdifull. Nyyyyt. Paljetter er perfekt. Uansett.

Lene Løken

13.10.2012 kl.10:53

vakkert og lekkert :-)

Elin

13.10.2012 kl.10:59

Vakre vakre du :) Hvor mye koster Cashmere ponchoen?

PS bloggen din er absoutt best, den har alt! Jeg er innom her hver dag og blir alltid glad av den, både av outfits, vakre bilder, det du skriver og ettertanker - ja alt :)) stor klem

Helensaevik.blogg.no

13.10.2012 kl.12:56

Elin: Vakreste Elin, tuuusen takk!!!! Jeg blir så GLAD når dere snille leserene mine finner hverdagsgleder her inne:)) Hipp hurra!!! Cashmere ponchoen koster 1699,- om jeg ikke husker helt feil. Idag skal den på - igjen ;) Den har blitt en favoritt i garderoben allerede:):)

Ønsker deg en fin dag Elin og tusen takk igjen for fine ord, setter stor pris på at du er min faste leser <3

Klem!

Helensaevik.blogg.no

13.10.2012 kl.12:57

Lene Løken: Tusen takk kjære Lene!!! :)

Helensaevik.blogg.no

13.10.2012 kl.13:00

Marit: Hola Marit :)) Tusen tusen takk!!! Familietid er virkelig verdifullt, deilig å kjenne at det kribler i magen, selv etter 10 år ;)) Paljetter - herreminhatt, paljetter går til ALT :D men jeg sover ikke i det altså ;) Men tror jeg vil være kledd i paljetter når jeg hviler om ca 100 år ;) Hahaha;) Tusen takk for at du titter innom meg Marit, du gleder meg masse, tusen takk <3

Helensaevik.blogg.no

13.10.2012 kl.13:04

Hilde: Hei Hilde :):) Godt spørsmål! Jeg skulle ønske jeg hadde ett godt kjærringråd å komme med, men det har jeg desverre ikke.. Jeg har alltid en klerulle i veska når jeg har på meg angora også prøver jeg å kombinere plaggene med en bukse eller ett skjørt som ikke er sååå mottakelig. Men rop ut dersom noen har noen veldig gode råd, da blir jeg glad. Men Acne genseren og skjerfet loer ikke så mye faktisk, første to tre dagene kansje, men jeg hang de ut og luftet de flere ganger og det hjalp nok en del :)

Tusen hjertelig takk for at du er innom meg og er min faste leser, det gjør meg veldig glad og veldig takknemmelig <3

Klem:)

Helensaevik.blogg.no

13.10.2012 kl.13:05

Lena: så snill du er Lena, tusen takk!!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits