HelenSaevikFashionBlog »

JUST NU

Jeg har fått strikke-ånden igjen!
Min fine rosa Skappel-genser skal gjøres ferdig.

I morgen trekker jeg vinneren av den fine Swins jakken, så du har fortsatt muligheten til å melde deg på.

Det du trenger å gjøre er å gå inn på Facebook siden vår og bli medlem der, det gjør du ved å trykke "liker" på siden vår og legge igjen en liten kommentar her på bloggen, sånn at jeg registrer deg. 
Lykke til alle sammen, gleder er til for å deles:)

 

 

Ingen kommentarer

Marit

09.10.2012 kl.14:19

Nydelig farge!!!!!

Nina

09.10.2012 kl.14:53

Jeg har også en rosa Dorthe på gang, men det er Mamma som strikker for meg.. Har som mål å lage en selv, men må nok strikke litt annet først.. Er litt rusten. Hvilket garn bruker du?

Helensaevik.blogg.no

09.10.2012 kl.14:59

Nina: Hei Nina :) Jeg må innrømme at jeg strikker bare også monterer mamma ;) Og det er hun som har strikket de andre skappelgenserene jeg har :) Nå bruker jeg faktisk Dale påfugl og synes det er ekstra fluffy, genseren blir litt "stivere" men det gjør ingenting :) Også er det halve prisen å bruke dale påfugl. Masse fine farger å velge mellom også, men skal legge inn en bestilling på en sort Skappelgenser hos mamma i alpakka iris og inca :) ;)

Helensaevik.blogg.no

09.10.2012 kl.15:00

Marit: ja, denne er jeg også så glad i , tror mamma må hjelpe meg å få den ferdig, for jeg primer sånn! Og det går så treigt med meg ;) Gleder meg til den er ferdig, rosa og fin :)

Sissel fra Stavanger

09.10.2012 kl.15:27

Hei,

Jeg er alledere en 'liker' på Facebook. Følger bloggen din hverdag. Imponert over ditt 'stå på humør' :) Måtte det ble masse, masse mer ;)

Lise

09.10.2012 kl.17:57

Hei!

Følger bloggen din hver dag, synes den er veldig inspirerende:)

Har strikket noen SKAPPEL gensere og har kommet til at HEXA( 100% alpakka) garnet er fantastisk å strikke med og blir vel så fint som IRIS!

Verd å prøve så slipper man å stå i garnkø ;-))

Kathrin Fuhr Leine

10.10.2012 kl.09:59

Heisann :) Så fint det blir med rosa Skappelgenser. Skal legge inn bestilling hos mormor trur ej. Dersom den Swins jakka fins i str. XS så he ej herved meldt min interesse ;) Klem fra Kathrin

Helensaevik.blogg.no

10.10.2012 kl.17:09

Kathrin Fuhr Leine: Heia Kathrin :) Kor kjekke dei e mamma`ane våre :) Note taken og skal videreformidles, på giveawayen e den kun i str M desverre. Håpe dokke he d bra, både store og små:) Lenge sida sist. Håpe vi sjåast når dokke e heime. Klem :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits